Haberler

Başak Demirtaş'tan İstanbul mesajı

Güncelleme:

Partisiyle yaptığı görüşmeler sonucu İstanbul için aday olmaktan vazgeçen Başak Demirtaş, DEM'in İBB adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'ye destek verdi. Demirtaş, "Adaylarımızın en güçlü şekilde destekleneceğine inanıyorum. Artık İstanbul'da DEM zamanı!" dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP (DEM) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, DEM Parti'nin İstanbul adayları olan Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni için destek mesajı verdi.

Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Partimizin İstanbul adayları, değerli Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni'ye başarılar diliyorum. Adaylarımızın en güçlü şekilde destekleneceğine inanıyorum. Artık İstanbul'da DEM zamanı! DEM DEMA ME YE!" ifadelerini kullandı.

Başak Demirtaş'tan İstanbul mesajı

NE OLMUŞTU?

Başak Demirtaş'ın adaylık sinyali vermesinin ardından DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı gündeme gelmişti. Ancak oartisi ile yaptığı görüşmelerin ardından Demirtaş aday olmayacağını açıklamıştı. DEM Parti, İstanbul adayları olarak Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni'yi gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Meral Danış Beştaş Başak Demirtaş Murat Çepni İstanbul Seçim Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

bekir Kizildemir:

Iktidar kimdeyse, büyükşehir de onda olmalı Aksi taktirde iş yaptırmıyorlar En güzel örnek Ankara ve istanbul İkiside CHP de Ama iktidarda AKP olduğu için İş yaptırmıyorlar!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title