Haberler

Bakan Yumaklı: Antalya'daki orman yangınına müdahale devam ediyor

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'daki orman yangınına yapılan müdahale hakkında açıklama yaptı. Yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Antalya Alanya'ya bağlı Dim Barajı mevkisinde bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Orman Genel Müdürlüğü, "Alanya'da meydana gelen orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyoruz" açıklamasını yaparken; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Antalya, Alanya'daki orman yangınına; 10 uçak 11 helikopter 54 arazöz 4 İş makinası 363 personel sevk edildi" dedi.

Antalya Alanya'ya bağlı Dim Barajı mevkisinde bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Orman Genel Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Orman Genel Müdürlüğü, "Alanya'da meydana gelen orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediyoruz. Yangını en kısa sürede kontrol altına almak cansiperane bir şekilde mücadele ediyoruz" paylaşımını yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise bölgeye gittiğini duyurarak "Antalya, Alanya'daki orman yangınına; 10 uçak 11 helikopter 54 arazöz 4 İş makinası 363 personel sevk edildi Yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalemiz aralıksız sürüyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Politika

Tarım ve Orman Bakanı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title