Haberler

Bakan Yerlikaya: 'Terörle mücadeledeki azim ve kararlılığımız devam edecek'

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadeledeki azim ve kararlılığın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hiç durmaksızın devam edeceğini söyledi.

Bakan Yerlikaya: "Terörle mücadeledeki azim ve kararlılığımız devam edecek"

VAN - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadeledeki azim ve kararlılığın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hiç durmaksızın devam edeceğini söyledi.

Bir dizi ziyaret ve toplantıya katılmak üzere Van'a gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Van Ferit Melen Havalimanında Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın tarafından karşılandı. Geldiği kentte ilk olarak Van Valiliğini ziyaret eden Bakan Yerlikaya, burada bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, terörle mücadeledeki azim ve kararlılığın Cumhurbaşkanının liderliğinde hiç durmaksızın devam edeceğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, "Van'ımız sınır gücünden, dış ticaretinden, gerekse buradaki organize sanayinin güçlenmesi noktasında milletvekillerimiz, Valimiz, meslek odalarımızla el birliğiyle çalışacaklardır. Şehrimizde büyük bir uyum var. Bunu görüyoruz ve iftihar ediyoruz. Valimiz, milletvekillerimiz, bütün kurum ve kuruluşları ve güvenlik güçlerimiz, hakeza şehrimizdeki kıymetli vakıf derneklerinde de güzel bir uyum var. Allah nazardan saklasın diyoruz" dedi.

"Bayram sevinci acıya dönüşmesin"

Kurban Bayramı'nın 9 günlük tatili dolayısıyla yollarda büyük bir trafiğin olduğunu ifade eden Yerlikaya, "Yollarda büyük bir trafik var. Hep söylüyoruz. İçişleri Bakanlığı olarak tedbirlerimizi aldık. Gerek havadan, gerek karadan sayılarını sizlerle birlikte paylaştık. Ama biz şunu söylüyoruz; lütfen trafikte olan vatandaşlarımız, bayram sevincini dikkatsizlik sebebiyle acıya dönüştürmesin. Gözünü yoldan ayırma diyoruz. Sevdiklerinin gözünü yolda bırakma diyoruz. Kazasız, sıkıntısız bir yolculuk diliyoruz. Şimdiden başta Van'ımız olmak üzere, Türkiye'mizin ve İslam coğrafyamızın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyoruz. Sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz" diye konuştu.

Daha sonra esnaf ziyaretine geçen Bakan Yerlikaya, burada karşılaştığı vatandaşlarla bayramlaşarak, şeker ikram etti. Bakan Yerlikaya, esnaf ziyaretinin ardından bir çayevine giderek, burada esnafla bir süre sohbet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title