Haberler

Bakan Uraloğlu, Vali Aksoy ile görüştü

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ile makamında görüştü. Aydın'a gerçekleştirilen yatırımları yerinde incelemek için gelen Bakan Uraloğlu, valilik önünde karşılandı ve Valilik Ziyaret Defterini imzaladı.

Bakan Uraloğlu, Vali Aksoy ile görüştü

AYDIN - Bir dizi ziyaret için Aydın'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ile makamında görüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi ziyaret için Aydın'a geldi. Gerçekleştirilen yatırımları yerinde incelemek için Aydın'a gelen Bakan Uraloğlu, ilk olarak Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ile görüştü. Aydın Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Uraloğlu, valilik önünde Vali Hüseyin Aksoy ve il protokolü tarafından karşılandı. Çiçek takdiminin ardından Bakan Uraloğlu, daha sonra valilik makamına geçerek Valilik Ziyaret Defterini imzaladı. Daha sonra Valilik makamına geçen Bakan Varank, Vali Hüseyin Aksoy ve il protokolü ile görüştü.

Bakan Uraloğlu'nun bir sonraki programı ise parti başkanlıkları ve bir dizi ziyaretler ile devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Hüseyin Aksoy Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title