Haberler

Bakan Şahin, Ordu'da Güllerle Karşılandı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'da vatandaşlar tarafından güllerle karşılandı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'da vatandaşlar tarafından güllerle karşılandı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bayram dolayısıyla geldiği memleketi Ordu'da partililer ile bayramlaştıktan sonra Korgan'ın Çayırkent belde şenliğine katıldı. Şenlik alanına girer girmez büyük bir coşku ile karşılanan Bakan Şahin, vatandaşlarla bayramlaşarak çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Bayramlaşmanın ardından kürsüye çıkarak konuşma yapan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, dostluk ve kardeşlik mesajı verdi. Bakan Şahin, "Bir taraftan geleneklerimize, kültürümüze bağlı kalacağız; diğer taraftan da dünyayı ve dışımızdaki gelişmeleri hep okuyacak, takip edeceğiz. Ne içine kapalı bir Türkiye, ne de kendini inkar eden geçmişine yan bakan bir Türkiye. Mazisi ile iftihar eden, kültürü ile övünen, ahlakı ile gururlanan, inancı ile şahlanan, ülkesini seven bir Türkiye.

Dünyaya bakan, dünyayı takip eden bir Türkiye.

Hem yerliyiz, hem uluslararasıyız. Biz hem kendimizi geliştiriyoruz, hem de dünya ile yarışıyoruz" dedi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün ise, Hakkari'deki olaylarla ilgili olarak; terör örgütünün, Bakan Şahin'in halkla ilişkilerinin iyi olmasını sindiremedikleri için yaptığını belirtti. Vali Düzgün, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız bu alana girerken güllerle karşılandı. Aslında sadece burada değil, Hakkarililer, Şırnaklılar, Diyarbakırlılar da bakanımızı güllerle karşılıyor. Onlar kendi iş yerlerinde kendi kahvehanelerinde misafir ediyorlar. Bakanımız üç beş ay önce Hakkari'nin sokaklarında akşam saatlerinde kar topu oynamıştı. Yine birkaç gün önce, Hakkari'de onların bayramını kutlamak, iftarlarına ortak olmak amacıyla üç dört saat Hakkarili vatandaşlarımızla birlikte olmuştu. Bunu içine sindiremeyen terör örgütü yandaşları Sayın Bakanımıza çokta büyük olmayan ufak bir tacizde bulunmak istediler. Ama Hakkarili vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde bu da kolaylıkla bertaraf edildi" diye konuştu.

Bakan Şahin burada bir süre yağlı güreş müsabakalarını izledikten sonra 44 kişilik Çayırkent Çok Programlı Lisesi Kız Öğrenci Yurdu'nun ve halı saha açılışı gerçekleştirdi. Bakan Şahin, açılışını gerçekleştirdiği yurt binasında incelemelerde bulunurken, halı sahada da penaltı kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Naim Şahin Fatma Şahin Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title