Haberler

Bakan Şahin'den Rehabilitasyon Merkezlerine Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Uşak'ta Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Uşak'ta Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezde tedavi gören 21 yaşındaki Aynil Keskin ile sohbet eden Bakan Şahin, keyifli anlar yaşadı.

Uşak'ta ziyaret ettiği Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çocukların hazırladığı etkinlikleri izleyen Bakan Şahin, duygusal anlar yaşadı. Program sonrasında merkezde bulunan çocuklar ve personelle hatıra fotoğrafı çektiren Şahin, ardından Demet Çocuk Evi ve Gülçiçek Umut Evi'ni ziyaret etti. Bakan Şahin'in diğer bir ziyaret durağı ise Uşak Belediyesi Atlı Rehabilitasyon Merkezi oldu. Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Işıl Akgün ve Mustafa Gündüz'ün de eşlik ettiği Bakan Şahin, burada tedavi gören 21 yaşındaki down sendromlu Aynil Keskin ile sohbet etti. Aynil'in esprili cümleleri ile Bakan Şahin keyifli anlar yaşadı. Yine aynı merkezde 9 yaşındaki gergin omurilik sendromu rahatsızlığı olan Ayşen Acar ile de sohbet eden Bakan Şahin, harada gezerek atlara şeker yedirdi. Yeni doğan bir tayı da seven Bakan Şahin, böyle merkezlerin Türkiye genelinde yaygınlaşması gerektiğini belirterek, Uşak Belediyesi'ne teşekkür etti.

Daha sonra AK Parti Uşak İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Bakan Şahin, burada partililerle bir araya geldi. Partililere seslenen Şahin, "10 yıllık iktidarımız boyunca insan odaklı, insana değer veren, aldatmayan, aldatılmayan yönetim sergiledik. Alnımız ak, başımız dik, ülkemize hizmetlere devam ediyoruz. Özellikle bakanlığımın çerçevesinde baktığımızda özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunduk. En son olarak huzurevi projemizi de Uşak'ta gerçekleştireceğiz. Yaşlılarımızın ve engelli kardeşlerimizin daha rahat bir ortamda, daha huzurlu bir şekilde ve aynı zamanda rehabilite edilerek yaşamlarını sürdürebilecekleri projeler hazırlıyoruz. En yakın zamanda bu projeler hayata geçecektir. Uşak bu bağlamda Türkiye'ye model olacaktır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onurlu yönetimi, çalışkan takımı sayesinde ülkemiz her geçen gün kalkınmaktadır" dedi.

Bakan Şahin, yeğeninin düğün törenine katılmak için parti binasından ayrıldı. Bakan Şahin'in düğünden sonra Kkrayolu ile Ankara'ya gideceği belirtildi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title