Haberler

Bakan Nebati, uçakta yolcularla yaşadığı tartışmaya açıklık getirdi: CHP'li vekil provoke etti

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bindiği uçakta yolcuların tepkilerine karşılık verince tartışma yaşandı. O anlara ilişkin görüntüler gündem olurken konuyla ilgili bir açıklama yapan Nebati, "Uçaktaki yerimi aldığım esnada, bir CHP milletvekilinin provokatif yönlendirmesi sebebiyle millet iradesini içine sindirememiş bir grubun sözlü sataşmasına maruz kaldım. Gecikmenin sebebi hava muhalefeti olmasına rağmen benden kaynaklanıyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalıştılar" dedi.

Hazine Ve Maliye Bakanı Nebati, sosyal medya hesabından 29 Mayıs'ta kendisinin de bulunduğu Ankara-İstanbul seferini yapan uçakta yaşananlarla ilgili kamuoyuna yansıyan görüntülere ilişkin açıklama yaptı.

GECİKMENİN SEBEBİNİN KENDİSİ OLMADIĞINI ANLATTI

Olayın kamuoyuna çarpıtılarak yansıtıldığını belirten Nebati, uçağın kalkış saatinde yaşanan gecikmenin kendisiyle ilgisi olmadığını ifade etti. Nebati, uçakta yaşanan rötarın hava muhalefetinden kaynaklandığını vurgulayarak, "Kaldı ki ben uçakta yerimi aldıktan sonra bazı diğer yolcuların da binişlerini gerçekleştirmeye devam ettikleri kaydedilen görüntülerden açıkça anlaşılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati, uçakta yolcularla yaşadığı tartışmaya açıklık getirdi: CHP'li vekil provoke etti

"CHP'Lİ VEKİLİN PROVOKATİF YÖNLENDİRMESİ NEDENİYLE YAŞANDI"

Bakan Nebati, olaya dair şunları söyledi: "Uçaktaki yerimi aldığım esnada, bir CHP milletvekilinin provokatif yönlendirmesi sebebiyle millet iradesini içine sindirememiş bir grubun sözlü sataşmasına maruz kaldım. Gecikmenin sebebi hava muhalefeti olmasına rağmen sanki benden kaynaklanıyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışarak, olmadık suçlamalarda bulundular. Bunun üzerine bu şahıslara yaşanan rötarın sebebini ve milletimizin demokratik tercihlerini artık kabullenmeleri gerektiğini açık ve net bir şekilde hatırlattım. Bu hatırlatmayı da sadece bu birkaç şahsa yönelik yaptım."

Olayla ilgili yapılan çarpıtmaları milletin takdirine bıraktığını dile getiren Nebati, "Bu malum çevreleri, yalanlar üzerine asla siyaset inşa edilemeyeceği gerçeğini artık kabullenmeye davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Hava Muhalefeti Maliye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Mutlu Mesut:

Ankara'da hava şartlarını sokakların ne hale geldiğini haberlerde görüyoruz. Hava muhalefetinden dolayı gecikme yaşandığı aşikar. Peki neden bu kadar büyütüldü bu olay? O bakan Nebati değil de İBB başkanı olsaydı aynı tepki verilir miydi? Yoksa senin için sabahlara kadar beklerdik başkanım diyip alkışlanır mıydı? İNSANLARI FİKİRLERİNDEN, SİYASİ GÖRÜŞÜNDEN DOLAYI AŞAĞILAYARAK, ONLARI, GÜZEL FİKİRLERİNİZ OLDUĞUNA İKNA EDEMEZSİNİZ!..

202
94
yanıtYanıtla
zebil animation:

sana her şey müstahak o zaman

yanıt27
yanıt48
Mutlu Mesut:

zayıf yoksul ve perişan animasyon :))) öncelikle müstehaklığı Allah verir kul değil de senin ne yaran vardı onu anlamadım yoksa ordakilerden biri sen miydin (: ya da İmamoğlu senin kırmızı çizgin ((: Ben oyum ya da buyum demedim olmaması gereken bir durumdan bahsettim. Sen kendini ne olarak gördün de bu cümleyi bana kurma hakkını kendinde buldun? Bana müstehak gördüğün hayatın, ülkenin içinde sen de yaşıyorsan sana da müstehak iyi yada kötü. Neydi sizin prensip AYRIŞTIRMAK YOK :)) Hepimiz biriz

yanıt6
yanıt3
İbrahim Demirel:

İşte bu chp liler bu yüzde bu ülkenin başına gelemiyor. Yalan iftira başka hiç bir şey bilmiyorlar. Kanıt getir diyorsun, getiremiyorlar. Bir an önce CHP'ye gerçek Atatürkçüler gelmeli..CHP'nin içinde iyi insanlar vardı hepsini ihraç ettiler.

120
101
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Eeee dün burada ciyak ciyak bağıranlar nerede şimdi? Attığınız iftiralara ne olacak? Neymiş uçağın rötar sebebi? Ahlaksızlık sınırı olmayanlar konuşmaya devam ediyor :)

119
101
yanıtYanıtla
ferfer:

reisin yol arkadaşları ne derse doğrudur bunun altındanda cehape çıktı işte görüyorsunuz cehape alttan alttan kuyu kazmak için elinden geleni yapıyor ama sandıktada uslanmadı bunlar

72
83
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Chp ne alaka Ulan sen kimsin ucagi bekletiyorsun Ben olsam bende kizardim

9
6
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Ayağınıza taş değse CHP den bileceksiniz. Komedi filmi gibi! Sen önce halk ile nasıl konuşulacağını ya da susulacağını öğren, sayın bakan. :/

8
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title