Haberler

Bakan Nebati, Togg'la trafiğe çıktı: Anlatılmaz yaşanır

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, makam aracı Togg'la ilk kez trafiğe çıktı. İstanbul'da Avrupa'dan Anadolu Yakası'na geçen ve o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Nebati, "Anlatılmaz yaşanır" ifadelerini kullandı.

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın ardından yerli ve milli Togg'u teslim alarak, trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

"BÜYÜK BİR HEYECAN VE KEYİFLE SÜRDÜM"

Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anlatılmaz yaşanır! Hepimizin ortak gururu, yerli ve milli Togg otomobilimizi bugün teslim alarak büyük bir heyecan ve keyifle trafikteki ilk sürüşümü gerçekleştirdim. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle yan yana inşa ederken her alanda insanımızın tüm hayallerini birer birer gerçekleştirmeye aralıksız devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HEM FOTOĞRAF HEM VİDEO PAYLAŞTI

Bakan Nebati'nin paylaşımında sürüş esnasında çekilen fotoğraflar yer alırken, aracın makam araçlarında kullanılan kırmızı plakalı olması dikkati çekti.

İşte o anlardan kareler:

Bakan Nebati Togg'la trafiğe çıktı: Anlatılmaz yaşanır

Bakan Nebati Togg'la trafiğe çıktı: Anlatılmaz yaşanır

Bakan Nebati Togg'la trafiğe çıktı: Anlatılmaz yaşanır

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Anadolu Yakası Anadolu Yakası İstanbul Maliye TOGG Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

İbrahim Demirel:

Beğenmeyenler kanını kontrol ettirsin. Kesin bozukluk var.

458
225
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

ibram senin kanın bozuk sen kendininkini kontrol et senin benim param ile bedavadan araba sahibi oluyorlar sen hayatında bedava ne gördün

yanıt73
yanıt100
Dentgeatio :

Kim hayatında bedava ne görmüş? Senin benim vergimle yapılacak tabi. Yoksa vergini TC' ne vermiyor musun?On yıllarca bu ülkede vergilerin nereye gittiği belli değildi. Nereden nereye ya... Vergilerinle bir şeyler yapılıyor mutlu olacağına nasıl konuşuyorsun.

yanıt132
yanıt51
ertugrul ceylan:

HEE ŞİMDİ VERGİLERİMİZİN NEREYE GİTTİĞİ BELLİ YANİ AHAHAHA 953 BİN LİRALIK ARABAYA 112 AY YEMEDEN İÇMEDEN SAHİP OLABİLİYORUM ALKIŞ MI TUTAYIM BEN KANIMI KONTROL ETTİM 0 RH SİZ BEYNİNİZİ KONTROL ETTİRİN.

yanıt39
yanıt61
Dentgeatio :

Hanginiz bu bakanın yerinde olsanız şu arabaya binmezdiniz? Koşa koşa binerdiniz. Hatta bide inmezdiniz. Anca boş boşşş konuşun

308
131
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Anlatılmaz yaşanır %13 yerli togg almayan almadığına pişman olmayacaktır

135
279
yanıtYanıtla
t t:

Ya birde diyinki Allah razı olsun hep eleştiri hep eleştiri savunduklariniz iyi olsa neyse

yanıt1
yanıt0
Kemal MESUTOĞLU:

Önemli olan Fikri mülkiyet hakkı'nın bizde olması şu anda zaten dünya üzerindeki hiçbir araba hiçbir yerindeyim çok parça artık tüm araçlarda ortak motor dahil önemli olan Fikri mülkiyet hakkının sahibiyetliği

yanıt6
yanıt1
Kemal MESUTOĞLU:

Önemli olan Fikri mülkiyet haklarının bizde olması yerlilik oranı önemli değil zaten şu dünyada üretilen arabaların hiçbiri hiçbir yerin arabası değil bütün parçalar neredeyse ortak Fikri mülkiyet hakkı sahibiiyeti önemli

yanıt2
yanıt0
ARİF KÖL:

bu oranları nerenizden uyduruyorsunuz .her bir vidası dahi dışarda olsa işletme giderleri yer ve ürün stoğu gibi maliyetlerden minimum % 25 yerli sermeye olur ..kaldıki isterse %0.01 yerli olsun bu ülkeniye ait olması bile ismi ve kullanım hakkı onada razıyız ...

yanıt1
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title