Haberler

Bakan Müezzinoğlu, Mudanya'da Yaşlı Konuk Evinin Açılışına Katıldı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Mudanya'nın Bademli Mahallesinde Yıldırım eski Belediye Başkanı Özgen Keskin'nin açtığı Öz-El Yaşlı Konuk Evinin açılış törenine katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun tören alanına gelişi- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun konuşması- Açılış töreni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "2002 yılında 69 olan ortalama yaşam süremizi bugün 77'ye taşımış olduk. 2023'te 80'li yaşların üzerine taşımayı hedefliyoruz" dedi.Müezzinoğlu, Mudanya ilçesi Bademli Mahallesi'nde Eski Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin tarafından açılan Öz-El Yaşlı Konuk Evi'nin açılış törenine katıldı. Müezzinoğlu burada yaptığı konuşmada, bu projenin yaşlılarının sağlıklı huzurlu bir yaşam süreci tamamlayabilmesi için çok önemli bir proje olduğunu söyledi.Müezzinoğlu bu tür projelerin önümüzdeki günlerde daha çok yaygınlaşacağına dikkati çekerek şöyle devam etti: "2002 yılında 69 olan ortalama yaşam süremizi bugün 77'ye taşımış olduk. 2023'te 80'li yaşların üzerine taşımayı hedefliyoruz. Dolayısıyla doğumdan ölüme ortalama yaşam süresini artık 80'li yaşlara doğru yürüdüğü bir dönemde en çok ihtiyacımız olan alanlardan biri böyle mekanlardır. Bu tür sosyal projelerin önümüzdeki süreçte çok yaygın bir şekilde ihtiyaç olduğu Özgen bey daha önceden yakalamış."Açılışa, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Özgen Keskin Bademli Mudanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title