Haberler

Bakan Işıkhan Zonguldak'ta ziyaretler gerçekleştirdi

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Zonguldak'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Amelebirliği Başkanlığı, Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Zonguldak Belediye Başkanı'nı ziyaret eden Işıkhan, ayrıca maden ocağına inerek işçilerle sohbet etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Zonguldak'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Amelebirliği Başkanlığını ziyaret ederek çalışanlarla sohbet eden Işıkhan, Amelebirliği Başkanı Şenol Yücel'den faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) geçen Işıkhan, burada TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz ve kurum yetkilileri tarafından karşılandı.

Kurumun çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Işıkhan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette Işıkhan'a, belediyenin kentteki yatırım ve projeleri hakkında bilgi verildi.

Bakan Işıkhan'a, Belediye Başkanı Alan tarafından tablo hediye edildi.

Işıkhan Armutçuk'ta maden ocağına indi

Bakan Işıkhan, Karadeniz Ereğli ilçesindeki TTK Armutçuk Müessesesi maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren Ramazan Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından Armutçuk Müessesesine bağlı maden ocağının eksi 400 kotuna inen Işıkhan, işçilerle sohbet edip yemek yedi.

Bakan Işıkhan'a ziyaretlerinde Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile bakanlığa bağlı kurum müdürleri eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Türkiye Taşkömürü Kurumu Vedat Işıkhan Zonguldak Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title