Haberler

Bakan Gönül'den Seçim Bölgesine İkinci Ziyaret

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, birinci sıradan milletvekili adayı gösterildiği Antalya'ya, seçim çalışmaları yapmak için kısa süre arayla ikinci ziyaretini gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, partisi tarafından 12 Haziran seçimlerinde birinci sıradan milletvekili adayı gösterildiği Antalya'ya, seçim çalışmaları yapmak için kısa süre arayla ikinci ziyaretini gerçekleştirdi.

Bakan Gönül, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile THY'nin saat 09. 30'da Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kalkan tarifeli uçağı ile Antalya'ya geldi. Gönül'ü Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile partililer karşıladı. CHP'nin kendisi gibi Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı olan Deniz Baykal'dan önce Antalya Havalimanı VIP Salonu'ndan çıkış yapan Vecdi Gönül, IC Airport Hotel'e geçti.

Vecdi Gönül, AK Parti'nin Antalya milletvekili adayları Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Enç, Abdurrahman Arıcı, Gülderen Gültekin ve diğer adaylarla birlikte seçim afişleri için fotoğraf çekimine katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından Bakan Gönül, AK Parti Antalya İl yönetim kurulu üyeleri ile tanışma yemeğine katıldı.

BOKS ŞAMPİYONASINA KATILDI

Vecdi Gönül, Kepez Arena Kapalı Spor Salonu'nda Uluslararası Boks Birliği'nce (AIBA) düzenlenen Dünya Genç/Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'na katıldı. Vali Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, AIBA Başkanı Dr. Ching Kuo Wu'nun yer aldığı şampiyonanın açılış seremonisini izleyen Bakan Gönül, uluslararası düzeydeki böyle bir şampiyonanın Antalya'da yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Gönül, "Boksta genç hanımların cesaretle ortaya çıkması tebrik edilecek bir olaydır. Bu sporda hepinize başarılar diliyor ve başarılarınızı Antalya'dan tüm dünyaya duyurmanızı temenni ediyorum" dedi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BASINA KAPALI GÖRÜŞME

Bakan Gönül'ün bir sonraki ziyareti ise Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi'ne oldu. Bakan Gönül'ün Kütahya seramik tabak hediye ettiği Şube Başkanı Ali Kuş ise Bakan Gönül'e, Atatürk'ün at üzerindeki şahlanışını gösteren bir fotoğraf armağan etti. Bakan Gönül, buradaki gaziler ve şehit yakınları ile ilk ziyaretinde de olduğu gibi basına kapalı görüştü. Bakan Gönül, bir gazi çocuğuna Ömer Seyfettin'in kitaplarından oluşan bir seri hediye etti.

GÜNDOĞMUŞ'A YOL MÜJDESİ

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Gönül, Gündoğmuşlular Dayanışma, Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği'nin açılışına katıldı. Bakan Gönül, buradaki açılışta karşılaştığı MHP'nin Antalya'dan 4'üncü sıra milletvekili adayı eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik ile kucaklaştı.

Gündoğmuş'un en çok hizmete layık yerlerden biri olduğunu belirten Bakan Gönül, bilhassa yol meselesinin yıllardır devam ettiğini ve son duruma göre 28 kilometrenin 11 kilometresinin bu yaz bitmiş olacağını açıkladı. Yolun bazı istimlak sorunları nedeniyle geciktiğini ve ihalesinin yapılarak 2012'de tamamlanacağını açıklayan Bakan Gönül, şöyle dedi:

"Bittiği zaman inşallah hepinize hayırlı olur. Ama bir şartla, bittiği zaman Gündoğmuş'u terketmeyeceksiniz. Yolumuz yapıldı diye hepimiz oradan çıkıp şehre gelmeyeceğiz. Gündoğmuş'un tarihten gelen kültürünü, geleneklerini, ananelerini ve varlığı ile övündüğümüz her türlü meziyetini inşallah Gündoğmuş'tan kopmadan halledeceğiz. Milletvekili adayınız olarak da şunu söylüyorum, burada siyaseti konuşmak için gelmedik. Hangi pozisyonda olursak olalım kapımız size her zaman açık, her zaman benim misafirimsiniz ve baş köşede yeriniz var. Başımla beraber. " - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title