Haberler

Bakan Ergin'den İşadamlarına Plaket

Hatay'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 40 ve 50 yıllık üyelerine plaket verdi.

Hatay'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 40 ve 50 yıllık üyelerine plaket verdi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nca Antakya Ottoman Otel'de düzenlenen yemeğe katılan Bakan Ergin'e, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Şefik Çirkin, Hasan Akgöl ve Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Salih Güder eşlik etti. Törende, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 40 ve 50 yıllık üyelerine plaket veren Bakan Ergin, Hatay'da doğup büyüdüğü için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

ZORUNLULUK AÇIKLAMASI

Ülkenin kalkınması ve gelişmesine katkı koydukları için işadamlarına teşekkür eden Bakan Ergin, şöyle konuştu: "Türkiye, 10 yıl öncesinde 36 milyar dolar ihracat yaparken, 136 milyar doları bile aştı. Bu, hepimizin ortak başarısı. 2023 hedefine ulaşabilmek için, bizden sonraki nesillere daha huzurlu bir ülke bırakabilmek bizlerin temel amacı. Çektiğimiz çileleri, sıkıntıları bizden sonrakiler yaşamasın. Bizim amacımız bu. Bulunduğumuz coğrafya tarihte de çeşitli sıkıntılar yaşamış bir coğrafya. Önemli bir jeopolitik önemi var. Bunun avantajı olduğu gibi, bazı dezavantajları da var. Mesela Türkiye enerji kaynaklarıyla enerjinin tüketildiği yer arasında önemli bir köprü. Bunlar bizim için avantaj olduğu kadar, biraz da risk faktörü. O yüzden biz bu ülkeyi geleceğe güçlü yürütebilmemiz için, dayanışmamızı, istikrarımızı ve kardeşliğimizi geleceğe taşımak zorundayız. Biz bunları başardığımız zaman, bu büyük milletin ufku açık olacaktır." - Hatay / Antakya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Celalettin Lekesiz Orhan Karasayar Antakya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title