Haberler

Bahçeli'nin Neden Evlenemediği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Gazi Üniversitesi rektörlerinden Prof. Dr. Rıza Ayhan, 1987'den beri Bahçeli için yapılan izdivaç girişimlerinin olağanüstü olaylar nedeniyle sonuçsuz kaldığını belirtti.

1980 öncesinde Ülkücü Hareket’in tanınmış isimlerinden Oğuzhan Cengiz’in kaleme aldığı "Türkmen Beyi Devlet Bahçeli" isimli kitapta MHP Lideri Bahçeli’nin özel yaşamına ilişkin detaylı bilgiler yer alıyor.

BAHÇELİ: KEŞKE DEMEK DE OLMAZ

Bilgeoğuz Yayınları’ndan çıkan ve Bahçeli'nin hayatının en kapsamlı şekilde anlatıldığı kitapta Bahçeli’nin aile hayatı ve izdivaç meselesiyle ilgili yeni bilgiler veriliyor. Bahçeli kitapta, evlilik konusunu "Bu bir kader meselesidir, üzerinde tartışma da yapılmaz, keşke demek de olmaz. Pişmanlık demeyelim ama aile kurulsaydı olurdu" sözleriyle ifade ediyor.

"SİZİN GAYRETİNİZE, HİMMETİNİZE KALDI BU İŞ"

Gazi Üniversitesi rektörlerinden Prof. Dr. Rıza Ayhan, "Son derece yakışıklıydı, titiz giyinirdi" dediği Bahçeli’nin evliliği konusunda şunları söylüyor: "Biz Devlet Bey’le neredeyse 18 saat beraber olduğumuz için biliyorum, başka şeylere vakit ayıramazdı. Bazen takılırdık: ‘Hocam bir evlilik yapsanız da bizim de önümüz açılsa, derdik...’ ‘Benim hayatım belli’ derdi. ‘Ya partiye ya ocağa ya da eve giderim... Benim şansım yok; artık sizin gayretinize, himmetinize kaldı bu iş’ diye de espri yapardı. Çok büyük bir gayrete çalıştığı için evliliğe fırsat bulamadı desem yeridir."

"YAPILAN HER İZDİVAÇ TEŞEBBÜSÜNDE..."

Ülkü Ocakları’nın 12 Eylül öncesi son genel başkanlarından Şefkat Çetin ise, Bahçeli’nin her izdivaç girişiminde olağanüstü olayların olduğunu söylüyor. Çetin, Bahçeli’nin 39 yaşında olduğu 1987’den itibaren yapılan evlilik girişimlerini ve yaşanan durumları şöyle anlatıyor: "Aynı parti içinde faaliyet göstermenin ötesinde ayrıca aile dostuyum. Ailemiz de kardeşleriyle görüşür. Annesi, evlilik işini pratiğe geçirecekti; ancak, rahmetli oldu. Kendisi seçim gezisindeyken annesinin vefatını duydu. Başbuğumuz’la birlikte Osmaniye’de cenaze namazına katıldı. Evlilik teşebbüsünün birinde de 1991 seçimleri devreye girdi. Şu anda da aile fertleri tarafından bir izdivacın hazırlığı olduğunu biliyoruz. 1987’den beri her izdivaç teşebbüsünde olağanüstü olaylar olmuştur…"

"EVİNİN BÜTÜN EŞYASI HAZIR"

Ağabeyi Servet Bahçeli ise, “Evliliği için kısmet diyoruz. Evinin bütün eşyası hazır” diyor. Devlet Bahçeli, Ankara’da kızkardeşi Serpil Bahçeli ile aynı evi paylaşıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Gazi Üniversitesi Devlet Bahçeli Şefkat Çetin Rıza Ayhan Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (103)

diyarlı:

bir kürt olarak çok takdir ediyorum bahçeliyi.çok sağ duyulu helal olsun adam gibi adam

91
23
yanıtYanıtla
Muhammed Alparslanalparslan@hotmail.com:

Bir ülkücü olarak bende bu yaşı geçmiş konuşmayı bilmeyen adamdan nefret ediyorum.Birde bu adama bazı ülkücü kardeşlerim övgüler yağdırır.Adam konuşmayı bilmiyor bir de adama türkmen beyi demiş benim saf kardeşim.Bu adama Türk demek Türklere yapılan bir hakarettir.Bahçeli Türk değildir,bahçeliye Türk diyen Türklere hakaret etmiş sayılır

yanıt0
yanıt0
iskenderunlı ahmet:

devlet bey bizi küylümizdir iyi taniyorum yenciken nonoşto kafası hep tıraverlikteydi rahmetli şevket amca onu avrat gibi kulanyordu inşalah kendisi bir gün bunları anlatır

20
67
yanıtYanıtla
OylesineBerlinliler@berlin.com:

Şevket amcan senide yokladımı

yanıt0
yanıt0
OylesineBerlinliler@berlin.com:

Şevket amcanın ilgisi sana bu tanımlamaları iyi öğretmiş

yanıt0
yanıt0
anadolu:

bahçelinin tipine laf edenler kendi tiplerine baksınlar. dışarıda yüzlerine kız bakmaz burada brad pitt kesilir. adam gençliğinde yakışıklıymış derdiniz ne sizin. yaşlanınca sizde mi aynı kalacaksınız ? en azından bahçeli diğerleri gibi haram yememiştir. dürüst ahlaklı bir bireydir.

38
31
yanıtYanıtla
alp:

vekil maaşını bile almayıp mehmetcik vakfına bagışlayan temiz dürüst lider seviyoruz seni.

38
31
yanıtYanıtla
alpfurkan1976@hotmail.com:

2001 koalisyon hükümetindeki batan bankaların paralarından. devletin kasasından ödenen paralardan hiç haberiniz yok heralde. sen kaç doğumlusun alp 2001 de mi doğdun

yanıt0
yanıt0
aaa:

türkiyede yolsuzluğa karışmamış bir lider iyi siyasetçi olur olmaz ama iyi bir insan

38
22
yanıtYanıtla
ömer:

suya düştü gülümüz ötmüyor bülbülümüz bulunca sevmek lazım (anlayana) :)

44
16
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title