Haberler

Azeri Türküleriyle Karşıladılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ün Kızının Düğününe Katıldı. Baykal, Salona Girişte Azeri Türküleriyle Karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’ün kızının düğününe katıldı. Baykal, salona girişte Azeri türküleriyle karşılandı.

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’un kızı Filiz Öğüt ile işadamı Ahmet Şermet’in oğlu Burak Hüseyin Şermet, dün, Maslak Sheraton Otel’de düzenlenen tören ile evlendi. Çiftin nikahını Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıyarken nikah şahitleri, Deniz Baykal ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu oldu. Deniz Baykal, düğüne girişte Azeri türküleri ile karşılandı. Deniz Baykal geline, altın bir bileklik taktı. Düğüne, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP Milletvekilleri Mehmet Sevigen ve İlhan Kesici, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title