Haberler

Aylin Kotil Bakırköy Belediyesi'nden Aday Olacak

Güncelleme:

Seçim barajı için 880 bin adım atan Aylin Kotil, Bakırköy Belediye Başkan adaylığına hazırlanıyor.

Seçim barajının düşürülmesi için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyerek 880 bin adım atan Aylin Kotil, Bakırköy Belediye Başkan adaylığına hazırlanıyor. Kotil, halen CHP'li Ateş Ünal Erzen'in yürüttüğü Bakırköy Belediyesi için başkan adaylığını düşünüyor.

Yerel seçimlere 8 ay kala CHP'de belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı. Parti ve örgüt yöneticileri için aday adaylığı süresi 2 Eylül'de sona erecek. Bu kapsam dışında kalanlar ise daha sonra da başvuru yapabilecek.

BAKIRKÖY'DEN ADAY OLACAK

CHP'de çok sayıda isim, İstanbul'un ilçelerinden Belediye Başkan aday adayı olmak üzere harekete geçti. Gazeteport'un haberine göre, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi olan ve İstanbul-Ankara yürüyüşü ile gündeme gelen Aylin Kotil, Bakırköy'den adaylığı düşünüyor.

BEŞİKTAŞ ADAYI ÇETİN SOYSAL

CHP İstanbul eski milletvekili Çetin Soysal ise halen CHP'li İsmail Ünal'ın başkanlık yaptığı Beşiktaş'tan aday adayı olacak. Beşiktaş için ANAP'lı eski milletvekili Yusuf Namoğlu da hazırlanıyor.

1989-2004 arasında üç dönem Esenyurt Belediye Başkanlığı yapan Gürbüz Çapan'ın da yeniden Esenyurt için aday olabileceği öğrenildi.

Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu da yeniden adaylığını koyacak.

SHP'li Çalışma eski Bakanı Mustafa Kul'un ise, Kartal Belediye Başkan aday adayı olması bekleniyor. ANAP'lı eski milletvekillerinden Safet Bulut'un da, Bahçelievler Belediye Başkan aday adayı olacağı bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Aylin Kotil İstanbul Bakırköy Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title