Haberler

Eski eşinin yayınladığı videolar sonrası istifa etmişti! Aykut Erdoğdu 7 ay sonra CHP'ye geri döndü

Güncelleme:

Eski eşi Özge Erdoğdu'nun yayınladığı ses kayıtlarında, evlendiği Tuba Torun'un CHP'ye girebilmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'nu 5 kez aradığını söyleyen İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, tepkilerin ardından partisinden istifa etmişti. Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız partisine geri döndü. CHP'li milletvekillerinin WhatsApp grubuna yeniden katılan Erdoğdu'nun Meclis'in internet sitesindeki profiline de CHP logosu tekrar eklendi.

İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin sosyal medyada paylaştığı ses kaydı, 7 ay önce siyasetin gündemine oturdu. Ses kayıtlarında Aykut Erdoğdu'nun, evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi Tuba Torun'un parti meclisine girebilmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'yla defalarca kez telefon görüşmesi gerçekleştirdiği duyuluyordu.

ERDOĞDU, YENİDEN CHP'Lİ OLDU

Tepkilerin ardından Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa ederken, dikkat geçen bir gelişme yaşandı. Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız CHP'ye döndü. Merkez Yönetim Kurulu kararıyla birlikte yeniden CHP'li olan Erdoğdu, milletvekillerinin bulunduğu WhatsApp grubuna katıldı.

CHP'NİN SANDALYE SAYISI 135'E YÜKSELDİ

Erdoğdu'nun Meclis'in internet sitesindeki profiline de CHP logosu eklendi. Erdoğdu'nun partiye dönmesiyle CHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 135'e yükselmiş oldu.

Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız yeniden CHP'li oldu

NE OLMUŞTU?

Özge Erdoğdu, 25 Nisan 2022'de ayrıldığı Aykut Erdoğdu'yla yaptığı telefon görüşmelerinin kaydını haziran ayında Twitter'da paylaşmıştı. Paylaşımda, "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, '50 kişi ile yatmış' dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!" ifadeleri yer almıştı.

Eski eşinin yayımladığı telefon kaydıyla gündeme gelmişti! Aykut Erdoğdu, 7 ay sonra sessiz sedasız yeniden CHP'li oldu

5 KEZ KILIÇDAROĞLU'NU ARAMIŞ

Erdoğdu, yardımcı olduğunu vurguladığı Tuba Torun'un CHP Parti Meclisi'ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradığını iddia etmişti. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun'un Parti Meclisi'ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlatmıştı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Aykut Erdoğdu Milletvekili Tuba Torun İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (9)

Erdinç erbay:

CHP nin en büyük hatalarından biri bu adamdır..

17
6
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Sen şimdi istifa et, millet unutsun, dönersin, Maalesef işler bu şekilde yürüyor.

20
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Şu rezilliğe bakın bunun gibi kişiler ülkemize el koymaya yelteniyorlar.

10
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Çağdaşlar...

4
1
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Mide konusu ne olcak mide??

4
0
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

:) insanlar unutmustur ya demeyin öyle :)

3
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Olay tamamen hazmetme meselesi

2
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Körler ve sağırlar birbirini ağırlar.

2
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

50 Ne ki 100 daha makbule geçerdi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title