Haberler

Atilla Taş'tan bomba iddia: Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim, umut verici

Güncelleme:

Atilla Taş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendiğini söyledi. Taş, ''Bugün enteresan bir şekilde Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim. Tabii ki söyleyemem ama 'umut verici' diyeyim" ifadelerini kullandı.

Seçimlere 9 aylık bir süreç kalmışken kamuoyunda en çok tartışılan konulardan bir tanesi de muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusu oldu. Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağı açıklanırken Millet İttifakı ise adayınıhenüz belirlemedi.

''SÖYLEYEMEM AMA UMUT VERİCİ''

Ancak konu hakkında her gün yeni bir iddia ve isim ortaya atılırken Atilla Taş sosyal medyadan gündeme bomba gibi düşecek bir paylaşım yaptı. Atilla Taş yaptığı paylaşımda, "Bugün enteresan bir şekilde Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim. Tabii ki söyleyemem ama 'umut verici' diyeyim" dedi. Taş paylaşımına, ''Söylememe nedeniniz nedir?'' diye gelen bir yoruma ise '' Söz verdim'' ifadesiyle yanıt verdi.

Atilla Taş: Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim, söyleyemem ama umut verici

2016'DA TUTUKLANMIŞTI

FETÖ soruşturması kapsamında 31 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Atilla Taş, ardından serbest bırakılmıştı. Tek davada 5 ayrı suç iddiasıyla hakim karşısına çıkan Atilla Taş, beraat etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Millet İttifakı Atilla Taş Haberler

500

Yorumlar (33)

öncevatan :

bende öğrendim söyleyebilirim. RECEP TAYYİP ERDOĞAN

128
36
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Niye umut verici attilaaa? Umudunuz yokmuydu yoksam?Kendiniz kendinizi yalanlıyorsunuz,öyleki kim olursa olsun kazanırdı hani! İsminin önüne bir sürü sıfat ekleyen en son bozkurtluğuda ekleyen kemal de hiçmi umut yoktu?

83
15
yanıtYanıtla
Timuçin Aktürk:

Hadi ben söyleyeyim size, evet ümit verici ve marka bir isim olacak. Gezer marka 45 numara wc ve banyo terliği...Hayırlı olsun. Ajdarın eşi bir tipin ağzının içine bakan sizlere bu aday çok bile..

76
20
yanıtYanıtla
Mete HAN:

mansur

40
52
yanıtYanıtla
Fakır:

sen ne kadar umut vericiysen bu altıokun adayıda o kadar umut vericidir

71
19
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

La olum her gün bir aday ismi söylüyorlar zaten bi git işine seni yemişler :)

84
6
yanıtYanıtla
haluk ocal:

komikmisin sen

78
6
yanıtYanıtla
Oğuz Veysel Aldırma:

Insallah mansur yavas değildir bir hdp li olarak o mhpli.mansur yavasa oy vermem

26
56
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Atilla geç kaldın yawrum. Sen daha bebesin ilker başbuğ ve heyecan yapma. Kralı gelse yıkamaz ilker başbuğu tek turda en az 65 ve üzeri alır

10
66
yanıtYanıtla
Bahaddin Yolcu:

Adayı kimin belirlediğinin ipucunu vermiş yani. Bilmiyor ya millet...

70
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title