Haberler

Arslan: "Seçimlerin İptal Edilmesini 4 Gün Önce İstedik"

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, seçimlerin iptalini ilk olarak kendilerinin dilekçe vererek istediklerini ancak dilekçelerinin reddedildiğini ifade etti.

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, seçimlerin iptalini ilk olarak kendilerinin dilekçe vererek istediklerini ancak dilekçelerinin reddedildiğini ifade etti.

Ağrı'da Merkez İlçe Seçim Kurulu'nun oy birliğiyle aldığı karar sonucu Ağrı Merkez İlçe Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği Seçimleri iptal edildi. Adliyeden AK Parti Ağrı Milletvekilleri Ekrem Çelebi, Kerim Yıldız, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve çok sayıda parti üyesiyle çıkan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, "Kıymetli dostlarımız öncelikle şunu bilmenizi istiyoruz. Özellikle 01.04.2014 tarihinde Ağrı yerel yönetim ve belediye başkanlığıyla ilgili dilekçemizi vermiş bulunmaktaydık. BDP'nin şimdi yaptığı itirazı biz zaten 4 gün önce yapmıştık. Bizden 10 oy farkla önde olan Barış ve Demokrasi Partisi'ni, tekrar sayılan sandıklarda açılan 24 sandıkta 18 farkla öne geçmiştik. Bizler ilimizde ve ülkemizde parti olarak Sayın Başbakanımızdan en yukarıdaki üyemize kadar bizim halkımıza 3 ana unsurda ciddi vaadimiz var. Bir kardeşlik hukukunun gelişmesi ve bunun için yapılması gerekenler, istihdam, AK Parti tarafından tüm bölgelere yansımıştır. Kıymetli hemşehrilerime şunu söylemek istiyorum; bize verdikleri oylar boşa gitmedi. Biz 2009 seçimlerine göre yaklaşık yüzde 80 oyumuzu arttırmışız. Şu ana kadar 24 sandık sayıldı. Ama sandıklar sayılmadan elimizdeki verilere göre iptal istedik. Elimizdeki veriler çok önemli. En önemlileri oy kullanımı sırasında insanlara müdahale ediliyor olması" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Arslan Ekrem Çelebi Ağrı Merkez Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title