Haberler

Ankara Polisi'nden Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Ankara polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 1042 kilogram esrar ele geçirildi.

Ankara polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 1042 kilogram esrar ele geçirildi. Operasyonda Çankaya'daki eğlence mekanlarına silahlı saldırı düzenleyen uyuşturucu çetesi lideri Arif Ö.'nün de yakalandığı belirtildi. Operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Çankaya'daki eğlence mekanlarına düzenlenen silahlı saldırıların ardından harekete geçen Ankara polisi, saldırıları gerçekleştirdiği belirtilen uyuşturucu çetesi lideri Arif Ö.'yü İzmir'de nefes kesen bir operasyonun sonunda kıskıvrak yakaladı. Arif Ö.'nün estetik operasyonla yüzünü değiştirmek için sevgilisiyle birlikte yurtdışına kaçmak üzereyken yakalandığı belirtildi.

ÇİFTİLİĞİN DUVARLARI BALYOZLA KIRILIP ZULA BULUNDU

Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay'ın talimatıyla kurulan özel ekibin takibiyle adresi tespit edilen Pursaklar İlçesi'ndeki çiftliği basan Narkotik Polisi, yaptığı aramada kömür torbaları arkasına gizlenmiş bir zula olduğunu tespit etti. Balyozlarla kırılan duvarın arkasından 1042 kilogram esrar ele geçirildi.

VALİ YÜKSEL : ÇETELERE KARŞI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Yapılan operasyon ile ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğünde bir basın toplantısı yapan Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, terörle mücaele başta olmak üzere bütün organize suç örgütleri ile mücadelenin aralıksız süreceğini söyledi. Ankara'da çete, mafya ve suç örgütleri ile mücadeleyi öncelikli görev olarak belirlediklerini belirten Yüksel, yapılan çalışmalar sonucu Ankara Çankaya'da peş peşe silahlı bar baskınları yaparak 2 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan uyuşturucu çetesi lideri Arif Ö.'nün yüklü miktarda uyuşturucu ile birlikte yakalandığını söyledi. Çetenin en büyük hedefinin öğrenciler olduğunu kaydeden Yüksel, kararlılıkla bütün yapıların üzerine sert bir şekilde gideceklerini söyledi.

Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay'ın da operasyonla ilgili bilgi verdiği toplantıda, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel. geçtiğimiz günlerde Dikmen Vadisi'nde yaşanan silahlı çatışma ile ilgili ve Yunus Emre Çarşısı yangını ile ilgili bilgiler verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda Pursaklar, Yenimahalle ve Altındağ ilçelerinde 5 ayrı adreste yapılan aramalarda Arif Ö. 'ye ait olduğu iddia edilen 1042 kg esrar maddesi, 366 gram kokain maddesi, hassas terazi, satışa hazır hale getirilmiş küçük poşetler halinde esrar maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Alaaddin Yüksel Pursaklar Kadir Ay Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title