Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı - Ökkeş Kawa'ya Tebligat - Van

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : DBP İl Başkanlığı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin tebligatı parti yöneticilerine iletmesi HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer detay Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen terörist için kurulan taziye yerinde terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı gerekçesiyle soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

DBP İl Başkanlığı

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin tebligatı parti yöneticilerine iletmesi

HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer detay Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen terörist için kurulan taziye yerinde terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı gerekçesiyle soruşturma başlattı. Savcılık soruşturma kapsamında bazı DBP yöneticilerine ifade için tebligat gönderdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tebligatı parti yöneticilerine iletti. Bu arada hakkında terörist için kurulan taziye yerini ziyaret ettiği için soruşturma başlatılan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer de DBP İl Başkanlığına gelerek partililerle görüştü. Alınan geniş güvenlik önlemleri dikkati çekti.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Başsavcılığı Tuğba Hezer Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title