Haberler

Ali Babacan'dan jelibon çıkışıyla alay konusu olan Melih Gökçek'i kızdıracak sözler: Kendi saçmalıklarına kendileri inanıyor

Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulunmuş" sözleriyle gündeme gelen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i hedef aldı. Partisinin Gebze mitinginde konuşan Babacan, Gökçek'in açıklamasına atıfta bulunarak "Büyük bir jelibon rezervi bile bulmuşlar. Bunlar kendi saçmalıklarına kendileri inanır hale geldiler." dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayın programında sosyal medyada paylaşılan bir tweeti gerçek sanarak, "Adana'da yeni bir şey daha bulmuşlar. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama gelmiyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım" ifadelerini kullanmıştı. Gökçek'in bu sözleri sosyal medyada gündem olmuş ve hakkında birçok espri yapılmıştı.

"BÜYÜK BİR JELİBON REZERVİ BULMUŞLAR"

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, jelibon çıkışıyla gündem olan Melih Gökçek'i hedef aldı. Babacan, Gökçek'in sözlerine atıfta bulunarak "Her ay bir yerlerde ya doğal gaz buluyorlar ya petrol. Hatta geçenlerde büyük bir jelibon rezervi bile bulmuşlar." ifadelerini kullandı.

Ali Babacan'dan jelibon çıkışıyla alay konusu olan Melih Gökçek'i kızdıracak sözler: Kendi saçmalıklarına kendileri inanıyor

"TÜRKİYE'Yİ DAHA KÖTÜ DURUMA GÖTÜRÜYORLAR"

Sözlerini sürdüren Babacan, "Bunlar kendi saçmalıklarına kendileri inanır hale geldiler. 4 yıldır aynı şeyi tekrar ediyorlar. Her geçen gün Türkiye'yi daha kötü duruma götürüyorlar. Panik haliyle bütün tuşlara basıyorlar." şeklinde konuştu.

"ASIL SORUN ENFLASYONDA"

Babacan konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Aylık 6 bin liranın üzerinde olan açlık sınırına karşı emekliye 3500 lirayla geçin, diyorsun. Asgari ücretliye de 'Bak sevin, 5.500 lira maaş veriyorum' diyorsun. Asıl sorun enflasyonda. Bunun çözümü enflasyonu düşürmek. Hükûmet enflasyonu patlattı, arkasından yaptığı maaş zamlarıyla da millete güzellik yapıyorum diye hikâye anlatıyor.

"MERKEZ BANKASI REZERVLERİNİ 136 MİLYAR DOLARA ÇIKARDIK"

Merkez Bankası'nın rezervlerini 28 milyar dolar olarak teslim aldık, 136 milyar dolara çıkardık. Merkez Bankası'nda yıllarca yedek akçeleri biriktirdik. Bu millet yokluk görmesin, yoksulluk görmesin diye kasayı dolu teslim ettik. IMF'ye borçları sıfırladık. Bunlar ne yaptı? 2018'de, başkanlık sistemiyle beraber geldiler, her şeyi mahvettiler. Tam hayırsız, mirasyedi evlat misali… Merkez Bankası'nın arka kapısından tam 130 milyar doları sattıkları yetmedi, son 6 ayda swaplarla borçlandıkları bir 60 milyar dolar daha gizli saklı sattılar."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Melih Gökçek Ali Babacan Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (3)

by nokta:

Bu adamın konuşması bile itici siyaseti karşıtlık üzerine kurmuş bir parti çözüm önerisi yada proje yok dikkat ediyorum ankaradaki amca davar çobanı tutmazlar demesi bile daha samimi.

36
70
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Daha düne kadar sen inanmıyormuydun ? “Diye sorarlar adama”

40
52
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

ne olduysa koltuktan olduktan sonra oldu bunların derdi memeleket değil koltuk bu sadece Babacan için değil bu ülkenin insanı umurlarında değil koltuk için yapmayacakları hiç bir şey yok.

7
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title