Haberler

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Cumhuriyet Meydanı esnafını ziyaret etti

Güncelleme:

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım ile Cumhuriyet Meydanı esnafını ziyaret ederek, esnafa bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım ile Cumhuriyet Meydanı esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan esnafı ziyaret eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, esnafa bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Akyurt esnafının ihtiyaçlarını bire bir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ayık, şunları söyledi:

"Akyurt'u daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için halkımızla bir araya gelerek görüşlerini, fikirlerini almaya özen gösteriyoruz. Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı düşünüyoruz. Onların menfaatleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her fırsatta ilçemizin ekonomisine katkıda bulunan esnaf ve sanatkarlarımızla bir araya geliyoruz. Her birinin kazançlarının bereketli olmasını diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Meydanı Murat Yıldırım Hilal Ayık AK Parti Akyurt Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title