Haberler

"Aksini düşünmek bile istemem" diyen AK Partili Tayyar'dan partisine zam uyarısı geldi

Güncelleme:

Sivri çıkışlarıyla bilinen AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'dan partisine dikkat çeken zam uyarısında bulundu. Son dönemde elektrik, doğal gaz ve akaryakıta gelen zamlar sonrası partisinin dikkat etmesi gerektiğini belirten Tayyar, "Ne Kılıçdaroğlu ne diğerleri, AK Parti'nin rakibi değil. Bu süreçte en büyük muhalif akım; elektrik/doğalgaz/akaryakıt üzerinden şekilleniyor. Bu yangın mutlaka söndürülmeli, aksini düşünmek bile istemem." dedi.

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, son dönemde elektrik, doğal gaz ve akaryakıta gelen zamlar üzerinden partisine dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

"NE KILIÇDAROĞLU NE DİĞERLERİ AK PARTİ'NİN RAKİBİ DEĞİL"

Tayyar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ne Kılıçdaroğlu ne diğerleri, AK Parti'nin rakibi değil. Bu süreçte en büyük muhalif akım; elektrik/doğalgaz/akaryakıt üzerinden şekilleniyor." ifadelerini kullandı.

'Aksini düşünmek bile istemem' diyen AK Partili Tayyar'dan partisine zam uyarısı geldi

"BU YANGIN MUTLAKA SÖNDÜRÜLMELİ"

Partisine dikkat çeken bir uyarıda bulunan Tayyar, "Mevcut tarifelerin haklı sebepleri olsa bile siyasi tansiyonu düşürmez. Bu yangın mutlaka söndürülmeli, aksini düşünmek bile istemem." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Elektrik Faturası Şamil Tayyar Haberler

500

Yorumlar (26)

Mustafa TekkaleMMM:

Bitirdiniz milleti %30 bile alamamaniz lazım

273
53
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

şuan piyasa iyi değil de, chp gelince bundan bin beter olacağı kanaatindeyim. Çünkü keyfini bozamayan başarılı olamaz. rahatını bozacak insan ki zoru başarsın.

68
241
yanıtYanıtla
ERKAN :

akgül senin kanaatini tınlayan yok. gidiyorsunuz artık gidiyor. tek kuruş tasarruf yapmayıp hep halkı tasarrufa çağırın bakalım.

yanıt1
yanıt0
Ahmet AKGÜL:

helal olsun. zamlardan elbette ülkeyi yöneten sorumlu.

198
7
yanıtYanıtla
eymen şener:

Elektrıge 2 mılyon bedavacının yuzune dunyanın zamanı yaptınız şimdi sıra dogalgazdamı dogalgazdada 2 milyon bedavacı bulup onlarada yardım edın dogalgazada yuzde yuzellı zam gelsın akp yaptıgı tek sey bedvacıları beslemek parasınıda kıt kanat gecıren vatandasdan almak

182
12
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yapma Tayyar, bu mini mini zamlardan ne olacak, alt tarafi mini mini yaaaa, kendiniz beyan ettiniz bunu... Dikkat edin de "zamcik" olmasin isin sonu; zamlara zam üstüne zam konursa pek farketmiyor da, zamciga zamcik konursa cok fena olur... (Levent Kirca anisina)

172
18
yanıtYanıtla
mesut:

Amerika da zamlar nasıl? Sen bilirsin :))

yanıt0
yanıt1
Ethem Karabag:

Açın vanaları sonuna kadar açın yaz kış ayı açın artık gaz patronuyuz :):):)

177
10
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Bu enflasyonu 20 yılda düzeltmek imkansız.Kim yönetirse yönetsin zor gözüküyor.Tren kaçtı şimdklik.Millet olarak herkes tasarrufta olmalı.Maalesef sıkıntılı zaman bizi bekliyor.

157
28
yanıtYanıtla
ERKAN :

nedense sizin kesim hep vatandaşa tasarruf çağrısında bulunuyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title