Haberler

Akşener'den ASELSAN ve ROKETSAN'ın satışıyla ilgili iddialara tepki: Uygun kelime bulsam mahkemelik olacağız

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa ziyaretinin ikinci durağı olan Şehzadeler ilçesinde yaptığı konuşmada Aselsan ve Roketsan'ın Katar'a satılacağı yönündeki iddialara dair açıklama yaptı. Akşener, "Onlar bizim kritik kurumlarımızdır. Tank Palet Fabrikası'ndan sonra ikinci... Uygun kelime bulsam mahkemelik olacağız. Gerek yok, buna gerek yok. Huzurunuzda uyarıyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafın ve vatandaşın sıkıntısını dinlemek amacıyla il il gerçekleştirdiği ziyaretlerine Manisa'da devam etti.

İldeki ikinci durağı olan Şehzadeler ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında esnaf ziyareti sırasında kendisine ilgi gösteren kalabalığa seslenen Akşener, "Buradan huzurunuzda bir uyarıda bulunmak istiyorum. Katar'da deniliyor ki Aselsan'ın, Roketsan'ın Katarlılara verileceğine dair bir şey söyleniyor. Onlar bizim kritik kurumlarımızdır. Tank Palet Fabrikası'ndan sonra ikinci... Uygun kelime bulsam mahkemelik olacağız. Gerek yok, buna gerek yok. Huzurunuzda uyarıyorum. İnşallah sizinle beraber iktidar olacağız. Onlara el uzatanların o ellerini oradan çektireceğiz. Bugünden söyleyeyim. Devletimizin en kritik kurumları, 5 maaş, 11 maaş alabilmek için 500 milyon dolarlık uçaklarla uçabilmek için peşkeş çekilemez." diye konuştu.

ASELSAN İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Türk savunma sanayii şirketi ASELSAN, Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddialarını yalanlamıştı. Kurumdan yapılan açıklamada, "Şirketimiz hakkındaki bu iddiaların hiçbir gerçeklik payı taşımadığını belirtmek isteriz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Meral Akşener Roketsan Aselsan Haberler

500

Yorumlar (3)

OKUR:

MERAL HANIM SİZİN LUGATINIZDA KÜFÜRÜN AYIBI YOK İSTEDİĞİNİZ GİBİ EDEBİLİRSİN SİZCE PROBLEM DEĞİL

17
9
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

Seversiniz küfürü el hareketini sıkıntı yok :D yav siz nasıl insanlarsınız yalan olduğunu bile bile nasıl insanların aklıyla oynuyorsunuz güvenip nasıl oy vericez size

16
9
yanıtYanıtla
muhasebe sınıfı:

odaklanmamız gereken konu akşener değil. uyanın! uyanın ve iddiaların doğru çıktığında ne olabileceğini hayal edin.

3
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title