Haberler

Akşener'den vatandaşın Yavaş ve İmamoğlu sorusuna tepki: Hadi be

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da bir vatandaşla tartıştı. Vatandaşın "Siz Mansur Yavaş'ı ve Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" sorusuna sinirlenen Akşener, "DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz, hadi be" yanıtını verdi.

İyi Parti lideri Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ankara Mamak'ta bir vatandaşla tartışma yaşadı. Vatandaşın "Siz Mansur Yavaş'ı ve Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" sorusu sonrası başlayan diyalogda Akşener sinirlenerek "DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz, hadi be!" dedi.

"SİZİN İÇİN Mİ PARTİ KURDUK BİZ?"

Akşener'e, başkentte yerel seçimle ilgili esnaf ziyareti yaparken bir vatandaşın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemediklerini sorması üzerine başlayan tartışma kısa süreli gerilime neden oldu.

"DEM'E TEŞEKKÜR EDİYORSUNUZ, BİZE KÜFREDİYORSUNUZ"

Vatandaşın sorusuna "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de. Mansur Bey'i seçtik. Niye bunu düzeltmedi o zaman? Cumhurbaşkanlığını niye seçtirmediniz? Bitti." ifadeleriyle yanıt veren Akşener, aynı vatandaşın "Niye döndünüz, yazık günah değil mi?" diye üstelemesi sonrasında "Sizin için mi parti kurduk biz? Niye yazık günah olsun?" dedi.

Soru üzerine sinirlendiği görülen Akşener'in "DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz, hadi be!" diye vatandaşa gösterdiği tepki dikkat çekti.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Mansur Yavaş İYİ Parti Ankara Politika Haberler

500

Yorumlar (19)

Onur Yener:

Akşener ilk kez doğru konuştu, ama bunları vatandaşa değil zamanında CHP'li yöneticilere söyleyeceksiniz...

491
175
yanıtYanıtla
Mert Kafkas Sahin:

Hasta kadin yeminle

370
271
yanıtYanıtla
UZUN ADAM:

O KADIN BELLİKİ PROVAKATÖRLÜK YAPMAK İÇİN GELMİŞ AKŞENER DEN HESAP SORACAĞINA GİT CHP Lİ YÖNETİCİLERİNDEN HESAP SOR SEN PROVAKATÖR...

292
172
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Meral abla doğru söylemiş CHP,de hasta bir kitle var Dem ile ülkeyi birlikte yöneteceğine inanan Halk akıllı davranmazsa Erdoğan'ın en kötü dönemini bile arar durumsa düşeriz.

244
146
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

çok güzel bu şekil gitsin önüne gelen seçmene posta koysun sırası gelince seçmende onlara pulunu yapıştırıp postasını koyar

141
172
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

İyi partinin tabanı yok 31marttan sonra parti dağılır

203
90
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Meral Akşener,cumhurbaşkanlığı seçiminde mansur yavaş aday olsun diye hepeyce ugraştı.halk istiyordu.kılıçdaroğlu ise koltuk sevdasına geri adım atmadı.sonuçta ortada.şimdi belediye secimleri için aynı tiyatroya gerek yok.bir parti kurulmuşsa kendi seçmenlerini artırarak çogunluk üzerinde yönetim sahibi olmalı.akp nin karşısındaki chp gerekli mühalefetlik görevini yapmasaydı bunlar konuşulmazdı.akp de meydanı bu kadar boş bulmazdı.

240
48
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Yahu sen değil miydim İmamoğlu'nu Mansur Başkanı cumhurbaşkanı adayı gösteren dem yok muydu o zaman. Neyse ümit bağlamıştık ama şükür ki oy vermeden senin de defterini kapattık bu seçim yine kimseye oy yok

120
79
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

İyi parti her şeyi ters yapıyor..Yerel seçimde her yerde bir belediye başkanı seçildiği için ittifak, genel seçimler öncesi de tek başına yani şu an yaptığı siyaset yapacaktı..Bunlar tam tersini yapıyor..

68
45
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Canı sağolsun.

30
40
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title