Haberler

Akdeniz'de 4 Büyükşehirde Yapılan Seçim Anketi

Güncelleme:

ORC tarafından yapılan araştırmaya göre; Antalya'da CHP, Mersin'de MHP, Hatay ve Adana'da AK Parti ipi göğüsleyen parti oldu.

Yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde seçmenin nabzını tutan anket şirketlerinden ORC'nin Hatay, Adana, Mersin ve Antalya büyükşehirlerini kapsayan araştırmasının sonuçları açıklandı.

8-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen araştırma; Antalya'da 4 bin 600, Mersin'de 3 bin 820, Hatay'da 3 bin 350, Adana'da 4 bin 180 kişi ile yüzyüze anket tekniği uygulanarak gerçekleştirilmiştir.

ANTALYA

CHP'nin kalesi kentlerden biri olarak gösterilen Antalya'da yarış AK Parti adayı Menderes Türel ile CHP adayı Mustafa Akaydın arasında geçiyor. Bu ilde yüzde 39 ile ilk sırada Mustafa Akaydın yer alırken, Menderes Türel'i destekleyenlerin oranı yüzde 33.1 olarak belirlendi. Antalya halkının yüzde 152i de MHP adayı Kemal Çelik'i destekliyor.

MERSİN

Yerel seçimlerde AK Parti, CHP ve MHP rekabetinin kıyasıya yaşanacağı kentlerden biri olacak Mersin. Yüzde 29.5 ile MHP adayı Burhanettin Kocamaz'ın ilk sırada yer aldığı araştırmada, CHP adayı Macit Özcan ikinci sırada yer aldı. Mersin'de AK Parti'ye destek yüzde 24.

HATAY

AK Parti'nin Sadullah Ergin ile gireceği seçimlerde, CHP'de mevcut başkan Lütfü Savaş ile şansını deneyecek. Başa baş bir mücadelenin hakim olduğu kentte, yüzde 39.6 ile Sadullah Ergin ilk sırada yer aldı. Ergin'i yüzde 38.1 ile Lütfü Savaş izliyor. MHP adayı Mete Aslan yüzde 15 ile üçüncü sırada yer aldı.

ADANA

Adana'da da AK Parti, CHP ve MHP arasında kıyasıya bir rekabet var. AK Parti Abdullah Torun yüzde 31.5 ile ilk sırada yer aldığı kentte, CHP adayı Yıldıray Arıkan'ı destekleyenlerin oranı yüzde 28.4 olarak belirlendi. Adana'da MHP adayı Hüseyin Sözlü'de yüzde 28.1'lik kesimin desteğini alarak rakiplerine yarışta ben de varım dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ak Parti Antalya Mersin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (176)

cmhph@tree.ee:

vatan hainleri ve osmanlı düşmanlarının partisi chp ve mhp ye oy yok.şerefsizler

25
84
yanıtYanıtla
s kseyitkalander@yahoo.com:

hırsızları hangi katgoriye koydun kahraman katogorisinemi

yanıt0
yanıt0
ugurbjkcarsi.asiruh@hotmail.com:

HATAY DA YIZ AKP İLE BİRLİKTEYİZ...

25
66
yanıtYanıtla
KADİMtoprakhisar2008@hotmail.com:

AKDENİZ'DE AKP 40 'DIR. ARTIŞ GİDEREK DEVAM EDER. İSTİKRARA ve İSTİKBALE VERİLEN OYLAR DEĞERLİDİR.

19
63
yanıtYanıtla
erdal366erdal@mynet.com:

İstikrar Önemli Tabiki Yolsuzluğa devam!!!

yanıt0
yanıt0
ANKARA YA KARAKAYAmtnkls_Q7@hotmail.com:

MHP gümbür gümbür geliyor Oylar MHP ye

53
17
yanıtYanıtla
atilla sanat1lla_1978@hotmail.com:

Adana'da MHP Ve Hüseyin SÖZLÜ

54
15
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEnemutluturkumdiyene_636:

Aç tavuk rüyasında darı görürmüş, Adana ve Hatay'ı rüyasında görür AKP, bu tür safsatalarla halkı güçlünün yanına çekmeye çalışıyorlar. Yolsuzluk ve Hırsızlıklar noldu biraz ondan bahsedin.

53
14
yanıtYanıtla
AkdenizBDPkalpazanlar46@hotmail.com:

Arkadaşlar Mersin Akdeniz ilçesi gümbür gümbür BDP kazanacak neyin kafasındasınız ...

18
48
yanıtYanıtla
Kemal TOSUNkmltsn011977@hotmail.com:

CHP kafasındayız kardeş. :) Akp almasında Sen senin tarafa uzak olmayanlara laf etme istersen.

yanıt0
yanıt0
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title