Haberler

AK Partili vekillerin Meclis'teki mangal partisi Şamil Tayyar'ı da isyan ettirdi

Güncelleme:

2024 bütçe görüşmelerinin devam ettiği TBMM'de mangal partisi yapan AK Partili milletvekillerine bir tepki de Şamil Tayyar'dan geldi. AK Parti Gaziantep eski milletvekili ve önceki dönem MKYK üyesi Tayyar, konuyla ilgili açıklamasında "Niyeti izaha çalışmak ne çare… Hatayı kabullenip empati yapmak daha doğru olmaz mı? Bir küçük özür…" ifadelerine yer verdi.

TBMM'de bütçe görüşmeleri sürerken AK Partili milletvekillerinin Meclis bahçesinde mangal partisi organizasyonu yapması tepkilere neden oldu. Tepki gösterenler arasında AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar da yer aldı.

"ÖZÜR DİLEYİN" ÇAĞRISINDA BULUNDU

Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İyi niyetle yola çıkılsa da istenmeyen sonuçlar doğmuşsa... İzleyenin ruhu incinmiş boğazı düğümlenmişse… Niyeti izaha çalışmak ne çare… Hatayı kabullenip empati yapmak daha doğru olmaz mı? Bir küçük özür…" ifadelerine yer verdi.

İşte Şamil Tayyar'ın o paylaşımı;

AK Partili vekillerin Meclis'teki mangal partisi Şamil Tayyar'ı da isyan ettirdi

Kaynak: Haberler.com / Politika

Şamil Tayyar Milletvekili Gaziantep AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Vedat Arman:

Saçma sapan bir gündem. Mangal yapamayacaklar mı? Deveyi hamuduyla götürenleri haber yapın. Şamil efendide artislik peşinde

27
176
yanıtYanıtla
tolga cem:

Mangal yapmak tabiiki de ayıp değil, ama Türkiye BÜYÜK Millet Meclisi tarihinde ve dünyanın diğer hiç bir ülkesinde böyle pespaye bir görüntü söz konusu olmamıştır. Burası kimsenin keyif yeri değil. Kaldı ki 2 gün önce TBMM çatısı altında konuşma yaparken fenalaşan ve halen yaşam savaşı veren bir Milletvekili sözkonusu. İnsanda biraz diğergamlık olur. Yuuuh

yanıt190
yanıt5
haylaz_7367:

hani eski bir şarkı varya ne diyordu; seni Allah bile affetmeyecek

yanıt73
yanıt7
SAMET TEMAS:

bu fotoğraflarda huzur görüyorum, lezzet görüyorum, bir mangalsever olarak ne varmış ki bunda diyorum, neden özür dilesinler. siz mangal yaptıktan sonra doğadan özür diliyor musunuz?

18
177
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

dimi, yemek içmek gezmek tozmak, istediğini söyleyebilmek, lüksün gösterisin dibine dibine vurmak sadece onlara hak, üstelik şehidimizin olduğu gün, bakar mısınız ne kadar mutlular!

yanıt131
yanıt6
haylaz_7367:

Allah gözlerini doyursun

yanıt116
yanıt6
Anonim:

Doğadan Değil İnsanlardan Özür Dilemeleri ZORUNLU, Vatandaş Kolay Kolay Tavuk Bile Alamıyorken Videoya Çekip Paylaşmak Görgüsüzlüktür

yanıt115
yanıt7
tolga cem:

Küçük değil, büyük bir özür gerekir.

136
7
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Haram olabilir

31
1
yanıtYanıtla
Hulk Hulk:

Millet aç et alamiyor mangal yapmaya oy vermeye devam ettikce daha cok goruruz bunlari

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title