Haberler

Ak Partili Sena Nur Çelik: "Geleceği, Eğitime Yapacağımız Yatırımla İnşa Edebiliriz"

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya’nın Gazipaşa ve Kepez ilçelerinde sürdürdü.

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya'nın Gazipaşa ve Kepez ilçelerinde sürdürdü.

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, dün Antalya'daki şiddetli yağmura rağmen seçim çalışmalarına Gazipaşa ve Kepez ilçelerinde sürdürdü. Çelik, Kepez'in Altınova, Emek, Yenimahalle, Çamlıbel, Çankaya, Kuzeyyaka ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi ve 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimlerin önemine değindi.

ÖĞRENCİLERE AŞURE DAĞITTI

Genç milletvekili Sena Nur Çelik, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurtları'nın 6. Geleneksel Aşure Günü'nde öğrencilere aşure dağıttı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Çelik, daha sonra yurdun bahçesinde öğrencilerle beraber çay içerek sohbet etti. Çelik, öğrencilerin sıkıntılarını da tek tek not alırken, sorunlarla ilgileneceğini dile getirdi. Milletvekili Sena Nur Çelik, AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençlerle ilgili yer alan projeler hakkında da gençlere bilgiler verdi. Sohbetin ardından Sena Nur Çelik, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

"EN ÖNEMLİ ZENGİNLİK EĞİTİMDİR"

"Kıran kırana bir rekabetin olduğu günümüz dünyasında, en büyük yatırımı eğitime yapmak zorundayız" diyen Sena Nur Çelik, en büyük sermayenin iyi yetişmiş nesiller olduğunu söyledi. Çelik, "Ekonomik yarışta en önde olan ülkelere baktığımızda bu ülkelerin iyi bir eğitim sistemine sahip olduğunu görüyoruz. Bir milletin sahip olduğu en önemli zenginlik, eğitimidir. Bugün her ilde artık üniversite var. Yüksek öğrenim için imkanlar geçmişe göre çok daha iyi ama daha yapılacak çok iş var. Üniversitelerimizi dünya üniversiteleri arasında üst sıralara getirmek için çalışmalar yapacağız. Değer yaratmaya, inovasyona ve yeni keşiflere odaklı bir üniversite vizyonumuz var. Biz bütün zorlukları ancak eğitim sistemimizin kalitesiyle aşabiliriz. ekonomimizi büyütmek, insanlarımızın refahını artırmak, iyi işleyen organizasyonlar kurmak ve dünya çapında tanınan ulusal markalarla değer yaratmak ancak beşeri sermaye ile mümkündür. Bu yüzden biz öğrencileri ekonomik yönden destekleyen programlar başlattık, girişimciliği teşvik eden düzenlemeler yaptık. Üniversitelerimizi hem altyapı hem de akademik kadro bakımdan daha ileri noktalara götürecek adımlar attık. Araştırma ve geliştirmeye ayrılan kaynakları çoğalttık. Orta öğrenimde okul, derslik, laboratuvar ve kütüphane yapımına ağırlık verdik. Çünkü biz geleceği, ancak bugün, eğitime yaptığımız ve yapacağımız yatırımla inşa edeceğimize inanıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sena Nur Çelik Ak Parti Gazipaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (2)

OSLOÇULARA DUYRULUR:

ANTALYA YILLARDIR ÖSS VE ÖYS DE İLK SIRADAYKEN SON 8_9 YILDA NEREDE ANTALYALILAR BİR ARAŞTIRSIN VE BUNU KİM YAPTI SORSUNLAR.

1
0
yanıtYanıtla
Akpkkabdişıd katilMobil-IOS:

Sen eğitim nedir bilirmisin Arapça'ya yatırım yap

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title