Haberler

AK Partili Şamil Tayyar "Gönlümde yatan aday Kılıçdaroğlu" dedi, binlerce yorum geldi

Güncelleme:

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gönlümdeki aday Kılıçdaroğlu" dedi, takipçilerinden kısa sürede binlerce yorum geldi.

Cumhur İttifakı, sık sık Cumhurbaşkanı adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu açıklarken, Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı henüz net değil. Adaylık için ismi öne çıkan en önemli isim CHP lideri Kılıçdaroğlu. CHP'li Engin Altay da gönüllerinde yatan adayın Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

TAYYAR'DAN İMALI PAYLAŞIM GECİKMEDİ

Altay'ın bu açıklamalarından sonra AK Partili Şayyar'dan imalı paylaşım gecikmedi. Şamil Tayyar, kendisinin de gönlünde yatan adayın Kılıçdaroğlu olduğunu belirterek, "CHP'li Engin Altay, CHP'lilerin gönlündeki adayın Kılıçdaroğlu olduğunu söylemiş. Bizim de öyle. Kalp kalbe karşıymış" dedi.

BİNLERCE YORUM GELDİ

Tayyar'ın bu paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce yorum geldi. Bazı takipçileri Tayyar'ı desteklerken, bazı takipçileri de paylaşımı nedeniyle eleştirilerini iletti.

AK Partili Şamil Tayyar 'Gönlümde yatan aday Kılıçdaroğlu' dedi, binlerce yorum geldi

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Şamil Tayyar AK Parti Haberler

500

Yorumlar (5)

Demir Demir:

büyük konuşmayın. seçim sonucu ummadığınız gibi olursa rezil olursunuz. tarih böyle vakalarla dolu istanbul seçiminde e büyük büyük laflar ediyordunuz. ummadığınız taş baş yarar

12
14
yanıtYanıtla
Ali :

Burada bir Chp yöneticisi var ise, Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olursa oy vermeyeceğimi, benim gibi düşünen binlerce insan olduğunu belirtmek isterim. Halkın sesini dinlemezsen seçimi kaybedersin.

10
6
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Kolay kazanırız diye öyle diyorsun ama aday Mansur yavaş olacak ve hepinizi gönderecek merak etmeyin , oylar Mansur’a

7
5
yanıtYanıtla
Mahmut Ali Duvarcı:

Chp nin adayını seçmek sana düşmüştü

5
1
yanıtYanıtla
haluk Aygül:

Delikanlı olsaydın da neden Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini,gerekçesi ile yazsaydın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title