Haberler

AK Partili Şamil Tayyar'dan tartışma yaratacak seçim önerisi: Bunu yaparsak Türkiye stresten kurtulur

Güncelleme:

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar sosyal medya hesabından tartışma yaratacak bir seçim önerisinde bulundu. Tayyar, "Yerel seçim genel seçimle birleştirilse ne iyi olur. Cumhurbaşkanı, milletvekili ve belediye başkanlarını aynı gün seçeriz. Türkiye 5 yıl seçim stresinden kurtulur, yeni yüzyılı inşa sürecini kesintisiz tam gaz devam ettirir" ifadelerini kullandı.

Ak Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, 2024'te yapılması planlanan yerel seçimlerle, gelecek yıl yapılacak genel seçimlerin birleştirilmesini önerdi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Tayyar, Twitter'dan yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Yerel seçim genel seçimle birleştirilse ne iyi olur. Cumhurbaşkanı, milletvekili ve belediye başkanlarını aynı gün seçeriz.

AK Partili Şamil Tayyar'dan tartışma yaratacak öneri: Yerel seçim ve genel seçim birleştirilsinAK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar.

"KİŞİSEL GÖRÜŞÜM TARTIŞMAKTA YARAR VAR"

Türkiye 5 yıl seçim stresinden kurtulur, yeni yüzyılı inşa sürecini kesintisiz tam gaz devam ettirir. Kişisel görüşüm, tartışmakta yarar var."

"ART ARDA YAPILACAK SEÇİMLERİN TANSİYONU ARTTIRIR"

Tayyar, bir başka paylaşımında iki seçim arasında 9 ay olduğuna dikkat çekerek, "Art arda yapılacak seçimler tansiyonu arttırır. Vakit kaybetmeden normalleşmek gerek" görüşünü dile getirdi.

AK Partili Şamil Tayyar'dan tartışma yaratacak öneri: Yerel seçim ve genel seçim birleştirilsin

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Şamil Tayyar AK Parti Haberler

500

Yorumlar (31)

Güray Dilli :

Siz başımızdan gidin , stres falan kalmaz. Memleketi habire borçlandırıyorsunuz , kim ödeyecek bunları , tabii ki biz. Sizin tuzunuz kuru , maaşlar sağlam , ömür boyu. E biz ,emekli maaşıyla nereye kadar

172
59
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

türkiyeyi stresten şamil tayyarın dediğini yapmak değil onların yönetiminden kurtulmak kurtarır bu tam anlamıyla da kurtulduğumuz anlamına gelmez onların yerine gelecek olanlarda işe balkona çıkıp mavi boncuk dağıtırak başlarsa yine hapı yutarız

136
53
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Bence 'KUVVETLER AYRILIĞI' sağlanırsa ülke 'STRESTEN' kurtulur. Saygılarımla.

154
24
yanıtYanıtla
ekolojixx a:

Ağır Saçmalamış diyecek birşey bulamıyorum ,böyle içi boş öneriler için devletten maaş alıyorlar kesilen vergilerden Bunlara ödeme yapılıyorsa hakkım haram olsun

101
52
yanıtYanıtla
Samsun SPOR:

Nasıl bır mantık yapın var ? yerel ve genel secım ıcın butceden hatırılı sayılır bır para harcanıyor, Cumhurbaskanı, mılletvekılı. beledıye baskanlarını ayrı ayrı secmek yerıne tek secımde secmek mantıksızmı şimdi? .Tasarruf yapacaksın tasarruf.

yanıt50
yanıt17
VATANDAŞ:

Az yiyin o zaman...

yanıt50
yanıt13
DOĞAN KEMER :

adalet,zamlar durdurulursa,faiz biterse,tek adam sitemi kalkarsa,akp-mhp-erdoğan giderse

82
63
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

İktidar stressli, vatandaşın ayağına gelecek.

105
38
yanıtYanıtla
bilal yılmaz :

İktidar zaten halkın içinde ne ayağına gitmesi

yanıt40
yanıt86
taner ipek:

İktidarın halkın içinde ne işi var

yanıt8
yanıt5
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title