Haberler

AK Partili Şamil Tayyar'dan istifa eden Bekir Pakdemirli'ye zehir zemberek sözler: Kibrinden kurtulmasını niyaz ederim

Güncelleme:

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa etti, yerine Vahit Kirişci atandı. Bu kararın ardından sivri çıkışlarıyla bilinen AK Partili Şamil Tayyar, Bekir Pakdemirli hakkında zehir zemberek bir yorum yaptı. Tayyar, "Bekir Pakdemirli'nin kibrinden kurtulmasını Rabbimden niyaz ederim. Her görevin bir sonu var. Aslolan milletin vicdanında yer almak, Allah'ın rızasını kazanmaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Bekir Pakdemirli'den boşalan Tarım ve Orman Bakanlığı'na Vahit Kirişci atandı.

"HER GÖREVİN BİR SONU VAR"

Bu atama kararının ardından AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli hakkında sert sözler sarf etti. Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım ve Orman Bakanlığı'na atanan Prof. Dr. Vahit Kirişci hocamızı kutlarız. Allah yolunu açık etsin. Bekir Pakdemirli'nin ise kibrinden kurtulmasını Rabbimden niyaz ederim. Her görevin bir sonu var. Aslolan milletin vicdanında yer almak, Allah'ın rızasını kazanmaktır." ifadelerini kullandı.

AK Partili Şamil Tayyar'dan istifa eden Bekir Pakdemirli'ye zehir zemberek sözler: Kibrinden kurtulmasını niyaz ederim

PAKDEMİRLİ'DEN İSTİFA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Bekir Pakdemirli istifasının ardından yaptığı ilk açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 10 Temmuz 2018'den itibaren sürdürdüğüm Bakanlık görevimden ayrılmış bulunuyorum. Görevden af talebimi kabulleri için kendilerine şükranlarımı arz ediyor, yeni Bakanımız Sn. Vahit Kirişci'ye başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi.

AK Partili Şamil Tayyar'dan istifa eden Bekir Pakdemirli'ye zehir zemberek sözler: Kibrinden kurtulmasını niyaz ederimŞamil Tayyar

Kaynak: Haberler.com / Politika

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Vahit Kirişci Şamil Tayyar Haberler

500

Yorumlar (9)

oguz:

hepiniz aynısınız secimde görüşürüz ben hiç birinize hakkımı helal etmiyorum ilahi dıvanda ıkı elim yakanızdadır bilesiniz

52
8
yanıtYanıtla
Kemal Kaya:

Ne vicdanı kardeşim vicdan mı kaldı bir daire 3 milyon oldu ÇADIR ÜRETSEK İYİ OLUCUK...

37
2
yanıtYanıtla
Salih ÇAKIR:

Hileli ürünler ifşa listesi ile ilgisi var mı acaba? Ertesi gün istifa geldi.

14
2
yanıtYanıtla
Albatros1982:

Noldu başka partiye oy verenleri hain ilan ediyorsunuz şimdide partiden ayrılanımı hain ilan etmeye başladınız yazık battıkca batıyorsunuz

11
1
yanıtYanıtla
kamil bostanbaşı:

Çok geç alınmış bir karar...

9
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

Her gidenin arkasından sallıyorsunuzda bu adamları milletin başına niye bela ediyorsunuz

9
1
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Aynen, eğitim bitti, ekonomi bitti, adalet bitti, halkta aynı niyazda

10
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Hükümet Bekir pakdemirli yi göndermekle iyi yaptı bravo Bekir tarımi çiftçiyi beter etti sağlık bakanıda gitsin hemen Fahrettin de kötü özel hastaneleri olan kişiden bakan olmaz

5
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bekir Pakdemirli işini doğru düzgün yapan temiz iyi insanlardan benimde çok sevdiğim birisiydi. Türkiye'de böyle temiz ve iyi insanların harcanmasına 1 gün önce Türkiye'deki gıdada sahtekarlık yapanların isimlerinin açıklanmasıyla bir ilgisi vardır kesinlikle !!!

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title