Haberler

AK Partili Hamza Dağ'a açıkça soruldu: Siyasette biraz sertleşmediniz mi? Karşı tarafı kucaklamadığınızı düşünüyor musunuz?

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a katıldığı canlı yayında "Siyasette biraz sertleşmediniz mi? Artık karşı tarafı kucaklamadığınızı, ona hitap etmediğinizi düşünüyor musunuz?" diye soruldu. Dünya genelindeki siyasetin sertleştiğini belirten Dağ, "Demokrasi olduğu yerde kutuplaşma olur. Bu işin doğasında var. Burada suçu sadece bize atfetmek yanlış olur. Karşı taraf size hakaret ediyorsa ve bunu içinize sindiriyorsanız bu sizin kitlenizi rahatsız eder." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Habertürk canlı yayınına konuk oldu. Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Dağ, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"SİYASETTE BİRAZ SERTLEŞMEDİNİZ Mİ?"

Programda Dağ'a "AK Parti olarak siyasette biraz sertleşmediniz mi? Artık karşı tarafı kucaklamadığınızı, ona hitap etmediğinizi düşünüyor musunuz?" diye soruldu.

"DÜNYADAKİ SİYASET BUNA DOĞRU GİDİYOR"

Dağ, "2011 benim ilk milletvekili olduğum dönem. 'Haydi Bir Daha' parçasının çıktığı dönemde o dönem. Sonraki yaşadıklarımıza bakarsak ne Türkiye ne de dünya o süreçte. Dünya çok daha sert kamplaşmaların olduğu süreci yaşıyor. Dünyadaki siyaset buna doğru devam ediyor." dedi.

"DEMOKRASİ OLDUĞU YERDE KUTUPLAŞMA OLUR"

Dağ sözlerini şöyle sürdürdü: "Demokrasi olduğu yerde kutuplaşma olur. Burada söz olarak da birbirinize atıflar olur, hitap ettiğiniz kitleyi harekete geçirmek için sert söz söylenir, sataşmalar olur. Bu işin doğasında var. Tabi ki siyaset yaparken bu realiteden uzak olacak halimiz yok.

"BU KİTLENİZİ RAHATSIZ EDER"

Burada suçu sadece bize atfedip karşı tarafın hemen her gün itibar suikastını görmemek bence asıl yanlış olan odur. Vatandaş bize söylediğinde problem yok ama karşı tarafın taraftarı olmuş kişiler her seferinde size hakarete varan sözler söylüyorsa ve bunu içinize sindiriyorsanız bu sizin kitlenizi rahatsız eder."

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Demokrasi Hamza Dağ AK Parti Dünya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor?
500

Yorumlar (1)

Hsn:

Bu sunucu ve kanalı 9lu masanın üyesi gibi çalışıyor sürekli

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title