Haberler

AK Partili eski Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'tan tepki çeken paylaşım: Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor

Güncelleme:

Seçimleri kaybeden Balıkesir'ın Sındırgı ilçesinin eski Belediye Başkanı AK Partili Ekrem Yavaş sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Yavaş, yollarda oluşan bayram yoğunluğu için, "Çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor." dedi. Yavaş, tepkilerin ardından paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin eski Belediye Başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, bayram tatilinden dönen vatandaşları hedef aldığı paylaşımında, "Çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor." ifadelerini kullandı. Tepkilerin ardından Yavaş paylaşımını sildi.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, BAYRAMDAN DÖNEN TATİLCİLERİ HEDEF ALDI

31 Mart yerel seçimlerini kaybeden Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin eski Belediye Başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, bayramdan dönen tatilcileri hedef aldı.

AK Partili eski Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'tan tepki çeken paylaşım: Çekilin aç Türkler tatilden dönüyorEkrem Yavaş

"ÇEKİLİN AÇ TÜRKLER TATİLDEN DÖNÜYOR"

Tatilcilerin yoldaki görüntülerini paylaşan Yavaş, "Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor." ifadelerini kullandı. Yavaş, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

AK Partili eski Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'tan tepki çeken paylaşım: Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor

SON YEREL SEÇİMLERDE CHP'Lİ ADAYA KAYBETMİŞTİ

Son yerel seçimlerde Sındırgı'da CHP'nin adayı Serkan Sak oyların yüzde 52,57'sini alarak belediye başkanı seçilmişti. Ekrem Yavaş ise yüzde 40,16'lık oyla ikinci sırada yer almıştı.

AK Partili eski Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'tan tepki çeken paylaşım: Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Ekrem Yavaş Balıkesir AK Parti Sosyal Medya 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (100)

Murat DOĞAN:

kendisi türk olmadığı için bu lafı kullanmış Türk olmaktan gurur duyuyorum aç olsak bile en azından Türküz sorarlar sen nerelisin acaba ?

653
145
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Görev yaptığı sürede ambarı doldurup zenginlemiş kendisi galiba.

yanıt395
yanıt53
Tırpan:

lafı çıkından anlamakta üstünüze yok.. dürüst düzgün insanlardan bahsetmiyor. açız edebiyatı yapanlara söyulüuyor

yanıt43
yanıt114
bekir yapici:

TIRPAN ülkemizin yüzde 68 i emekli asgari ücretli ve dar gelirlidir o bahsi gecenler özel araclarinla tatile giden gelenler senin tabirinle ac Türkler degil yüzde 90 ni tuzu kuru olanlardir ac dedigin kesimin tatil yapma sansi varmi yagcilik yalaklik ve yandasliginda bir yere kadar anlasilir ancak micazi anlamda aciz diyen emekli asgari ücretli ve dar gelirli insanlari kendine benzeterek dürüst düzgün insanlar degiller diyemezsin.

yanıt8
yanıt2
Mevlüt Güler:

Sizin ipinizi Açlık sınırının altında kira parası bile etmeyen maaş verdiğiniz Emekliler çekti bu kafayla giderseniz daha çok seçim kaybedersiniz. O gördüklerinizin 5 yıldızlı otelden değil Memleketinden aile büyüklerini ziyaretden geliyor...

352
23
yanıtYanıtla
Elcabbar:

Ulan secimi kazanmak için eyt lileri kullandinız sgk ya 3 milyon yeni emekli geldi chplilerin şantazi yüzünden onun için emeklilere yeterli zam verilmedi ..emekliler hariç zor durumda olan varmı ...olsa 35 milyon kişı bayram tatilinde.buyuk coğunluğu tatil yorelerine gitti ac olanın oralarda ne işi var?

yanıt17
yanıt35
Deniz Özdemir :

Yaşamayalım biz ya ,bayramda anamızın yanına gitmekte lüks bize,itibardan tasarruf olmaz diye diye perişan olduk hala bitmedi bu halka yaptığınız hakaret.Yok cebinde telefonun var mı ozaman KAP'a çeneni edebiyatları Yemiyor artık millet öğreneceksiniz bu trollukleriniz anca sinir katsayimizj yükseltiyor ogreneceksiniz

yanıt2
yanıt0
Seko:

Toklarıda gördük monakoda istakoz yiyorlar....

249
24
yanıtYanıtla
Deniz:

En azindan aciz diye bogurmuyor.

yanıt29
yanıt94
öti1941:

Ak troller hamsinin kilcigindan cöpleniyor.

yanıt4
yanıt3
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title