Haberler

Ak Partili Aday İbrahim Turhan: "Tüm Şer Cephesi Bir Araya Geldi"

Aday olduğu İzmir’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili adayı İbrahim Turhan, muhalefeti eleştirerek, "Bunların hayali koalisyon kurmak.

Aday olduğu İzmir'de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili adayı İbrahim Turhan, muhalefeti eleştirerek, "Bunların hayali koalisyon kurmak. Tüm şer cephesi bir araya geldi. CHP, MHP, HDP yanlarına üst akılı da ekledi" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili adayı İbrahim Turhan, genel seçim çalışmalarını İzmir'in Menemen ilçesinden devam ettirdi. İlçede oda ziyaretlerinde bulunan Turhan, projeleri hakkında bilgi verdi. 7 Haziran seçimlerinin tarihi önemi olduğunu vurgulayan İbrahim Turhan, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu, "İçinde bulunduğumuz durum İstiklal Savaş'ında bulunduğumuz durumdur. Bu seçim çalışmalarını Çanakkale Müdafası gibi göreceğiz" diyerek yorumladı. AK Parti hükümetinin iktidar dönemindeki yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Turhan, "IMF'ye borcumuzu ödedik. Soframıza bolluk bereket geldi ardından gezi olayları başladı. Bunlar park dediler, ağaç dediler, kamu mallarına zarar verdiler, araçları yaktılar. Bunlar devlete millete düşman. Ne istiyorlar biliyor musunuz? Ülkeye yatırımlar yapılmasın, üretim olmasın, havaalanı yapılmasın, üçüncü köprü yapılmasın, nükleer enerji yapılmasın. Bunlar Türkiye'nin her daim yabancı ülkelere bağımlı kalmasını istiyor" diye konuştu.

"İHANET İÇİNDELER"

Konuşmalarında muhalefeti de eleştiren AK Partili aday İbrahim Turhan, "Bunların hayali koalisyon kurmak. Tüm şer cephesi bir araya geldi. CHP, MHP, HDP yanlarına üst akılı da ekledi. Bunun yanı sıra sözde dost bildiklerimiz içimdeki paralelciler de bunların yanında. Bunlara tek bir sözüm var; insan olan kendi milletini kendi devletini ele güne şikayet etmez, kendi istihbarat ülkesine pusu kurmaz, kendi ülkesine hainlik etmez. Bunlar en hafif ifadeyle ihanet içindedir. Onlar da bu şer grubuna eklendi. Bu grup Ak Parti karşısında bu da bize şeref olarak yeter. Hak olduğumuz, hakikat olduğumuz karşımızdakilerden belli" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Turhan Ak Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title