Haberler

AK Parti'ye yeni katılan İsmail Ok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlarını sildi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti grup toplantısının ardından düzenlen törenle partiye katılan İsmail Ok, Erdoğan ve hükümeti eleştiren eski paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ok, gelen yorumların ardından bu paylaşımları yayından kaldırdı.

MHP'den ihraç edildikten sonra İYİ Parti'ye geçen ancak burada da istediğini bulamayan Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, dün düzenlenen törenle Ak Parti'ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısının sonunda kürsüye davet ettiği İsmail Ok'a parti rozetini takarak tebrik etti.

TWEETLERİ SİLDİ

AK Parti'ye katılmasının ardından hükümeti eleştiren paylaşımları ortaya çıkan İsmail Ok, sosyal medyanın hedefi oldu. Yaptığı paylaşımlarda AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Ok, partiye katılmasının ardından ilk iş olarak bu tweetleri sildi.

AK Parti'ye yeni katılan İsmail Ok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlarını kaldırdıİsmail Ok'un hükümeti eleştiren o paylaşımı

Ok, 2021 yılında yaptığı bir paylaşımda artan enerji ve akaryakıt fiyatlarına dikkat çekmişti. Ok, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: "Sayın Cumhurbaşkanı konuştukça paramız değer kaybediyor. Bunun sonucunda enerji ve akaryakıt fiyatları anında artıyor. Bu geceden itibaren yine zam. Bedelini Türk milleti ödüyor. Bu zamların mutlaka siyaseten bir bedeli olacaktır."

MHP'DEN İSTİFA EDİP İYİ PARTİ'YE GEÇMİŞTİ

Bir dönem MHP'den milletvekili olan İsmail Ok, partinin Merkez Disiplin Kurulu tarafından 2017 yılında ihraç edilmişti. Ok'un ihraç gerekçeleri arasında "Partinin birlik ve beraberliğini ciddi şekilde bozma" ibaresi yer almıştı.

AK Parti'ye yeni katılan İsmail Ok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlarını kaldırdı

AKŞENER'İN ELİNİ ÖPMÜŞTÜ

İYİ Parti'ye geçen İsmail Ok, yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilince grupta Meral Akşener'in elini öpmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İsmail Ok AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

ali can:

siyaset böyle bir şey işte şekilden şekile giriyorlar

94
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Bahçelinin partiden ihraç ettiği bir milletvekilini AKP Bahçeliye rağmen törenle partiye alıyor.Bu nasıl bir ittifak o zaman anlamak mümkün değil.

87
0
yanıtYanıtla
Sana Ned :

180 mi desem 360 mi desem.......

46
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Geometriyle aran pek iyi değildi galiba kardeş... 360 imkansız, 180 bir tarafta, 180 öteki tarafta, bir ihtimal 180 başka bir tarafta. Adam dönbaş olacak yav.

yanıt0
yanıt0
corci:

herkes yolunda desenize, olan yine halka oluyor.

42
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Emeklisini ayda 2500 lira yaşamaya mahkum eden , beklenen bayram ikramiye zammını vermeyenler nelerle uğraşıyor. İnsanları üzmek ...

41
1
yanıtYanıtla
Zekeriya Maden:

herkesin elini eteğini öpenden ne hayır gelir

40
0
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Siyaset iyi bir şey olsa Peygamber efendimiz haram eder miydi? İçinde haramın kul hakkının yetim hakkının döndüğü bir değirmen değil midir siyaset.

32
3
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Balıkesir artık tamamen silmistir bu şahsı.

29
3
yanıtYanıtla
ferfer:

sorsan en akıllı benim der,hak hukuktan adaletten sabaha kadar anlatır ama gel görki gerçek çok farklı

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title