Haberler

AK Parti Yalova Teşkilatı Seçim Sonucunu Değerlendirdi

AK Parti Yalova il teşkilatı seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti Yalova il teşkilatı seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Türkiye ortalamısını yakaladıklarını belirterek, "1 Kasım seçiminde 2-0 yapabilmek için bütün gayretimizi ortaya koyduk. Bütün bu gayretimize rağmen bunu başaramadık. Fikri Demirel'i 26. dönemde de vekilimiz olarak meclise gönderiyoruz. 1 Kasım seçimi sonucunda yüzde 49.5 gibi bir oranla 317 milletvekili çıkarıp tek başımıza iktidar olduk. Yalova'da ise Türkiye ortalamasını yakalayarak üzde 49.2 oranı ile birinci parti olduk. Bu seçim çok zor şartlarda geçti. Bize yönelik tüm blok hareketlere rağmen milletimizin teveccühü ile yeniden tek başına iktidar olduk. Milletimiz açısından kaybedeni olmayan bir seçim yaşadık. Zira AK Parti her kesimi kucaklayacaktır. Kazanan ülkemiz olacaktır. Ülkemizin 2023 hedeflerine varacağına olan inancımız tamdır. Ben tüm halkımıza özelde de Yalovalılara teşekkür ediyorum. Onların güvenine layık olmaya çalışacağız. İlimiz bu dönemde de yine önemli yatırımlar alacak ve gelişimini kesintisiz sürdürecektir. Türkiye'miz ve beraberinde Yalova'mız aydınlık yarınlara yelken açmıştır" dedi.

Milletvekili Fikri Demirel ise, "Ülkemize yeniden bahar geldi. Ülkemizde gezi Gezi olaylarıyla birlikte partimize bir linç girişimi başlatıldı. O dönemde partimize atılan iftiralara halkımız inanmasa da etkisinde kalarak gittiği 7 Haziran seçimlerinde bir koalisyon tablosu ortaya koydu. Muhalefet partilerinin bu ülkeye hizmet etme kaygısının olmadığını bu süreçte net olarak gören halkımız 1 Kasımda bu partileri cezalandırdı. Seçim sonrasında çıkan tablonun kazananı halkımız olmuştur. Halkımız ülkemizin hedeflerine istikrarlı bir şekilde yürümesi kararını vermiştir. Sadece ülkemiz değil bölgemiz de kazanmıştır. Ülkemizin istikrarı bölgedeki kargaşanın ortadan kaldırılması için de çok önemlidir. Halkımızın tedirgin bekleyişi seçim sonuçları sonrasında yerini bir rahatlamaya bırakmıştır. İstikrar yürüyüşümüz devam edecektir. Bizler çıkan sonuçtan şımarmadan halkımıza bugüne kadar olduğu gibi hizmete devam edeceğiz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fikri Demirel Ak Parti Türkiye Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title