Haberler

AK Parti Tunceli Heyeti, Şehit Sekin'in Kabrini Ziyaret Etti

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Teşkilatı, şehit Polis Fethi Sekin’in kabrini ziyaret etti.

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Teşkilatı, şehit Polis Fethi Sekin'in kabrini ziyaret etti.

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Teşkilatı tarafından şehitlerin unutulmaması adına organize edilen 'Nasihatleri Emanetimizdir' etkinliği Elazığ'da gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında AK Parti Elazığ Merkez İlçe Teşkilatını ve şehit polis memuru Fethi Sekin'in kabrini ziyaret eden İlçe teşkilatı, 'Çay Sizden Sohbet Bizden' Projesi dahilinde de ev ziyaretinde bulundu.

Binlerce isimsiz kahramanın nasihati ile var olmanın onurunu yaşadıklarını belirten AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanı Mesut Tekin, "Hakimiyeti Milletin iradesi ile pekiştirenler hiçbir zaman unutulmayacak. Bizlerde bu kutlu yürüyüşte tohum olup toprağa düşen şehitlerimiz anısına 'Nasihatleri Emanetimizdir' etkinliğini başlattık. Bugün Şehit Fethi Sekin ile bu kutlu yürüyüşü sürdürüyoruz. 'Nasihatleri Emanetimizdir' etkinliğimiz kapsamında geçen hafta Aydın'daydık. Memleketi Tunceli'den bir avuç toprak ile Şehit Nedip Cengiz Eker'e misafir olmuştuk. Bugünde Elazığ'da Şehit Fethi Sakin'e misafir olduk. Emanetleri Nasihatimizdir sloganıyla bir kez daha şehitlerimiz için adım atacağız ve adım atmaya da devam edeceğiz"dedi.

Ziyaretlere AK Parti İl Başkan Yardımcısı Meral Dal, AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanı Mesut Tekin ve teşkilat mensupları katıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Tunceli Merkez Elazığ Merkez Mesut Tekin Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
title