Haberler

AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edilen programdaki iki isim için daha harekete geçiyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir AK Parti teşkilatının, Kabaş'la birlikte programda konuk olan CHP'li Engin Özkoç ile Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler sonrasında "Cumhurbaşkanı hakaret" suçlamasıyla gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş adliyeye sevk edildi.

"ÜLKE GENELİNDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tepki çeken ifadeler sonrasında yaptığı yazılı açıklamasında, "Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımıza dönük kabul edilemez, ahlaksız ifadeler sebebiyle AK Parti teşkilatları olarak tüm ülke genelinde Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağız." ifadelerini kullandı.

BAKAN YANIK: BİR KADINA BU SEVİYESİZLİĞİ YAKIŞTIRMAYIZ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık da Kabaş'a tepki gösterdi. Yanık, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Milletin evine 'saray' yakıştırmasından sonra zihin dünyalarının kirini 'ahır' ithamlarıyla akıtıyorlar. Oysa biz, bir kadının dünyayı nezaketle, nezahetle inşa etme gücüne inanır, ona bu seviyesizliği yakıştırmayız" ifadelerini kullandı.

"KONUŞTUKÇA BATIYORLAR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise Twitter hesabından, bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten soruşturma başlatılan Sedef Kabaş'la ilgili paylaşım yaptı.
Yavuz, "Söz ve davranışlarının anlamını ve ağırlığını tartamıyorlar. Konuştukça konuşuyor, konuştukça batıyorlar. Karşımıza çıkan hep aynı zihniyet. Sadece suretler değişiyor. Tek dertleri Recep Tayyip Erdoğan ama bilmiyorlar ki arkasında bu millet var." değerlendirmesini yaptı.

"GÖZÜ DÖNMÜŞLÜĞÜN ADINA GAZETECİLİK DENEMEZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da paylaşımında, "CHP'nin fondaş medyası kara delik gibi. İçine girenlerin kin ve nefretten gözleri de gönülleri de dilleri de kararıyor. Biri hakaretler ediyor, 'duayen' geçinen de onu savunup tehditler savuruyor. Fanatizmden gözü dönmüşlüğün adına gazetecilik denemez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Aykut Erdoğdu Engin Özkoç Sedef Kabaş AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Samet Can:

Oy ile seçilen bir reise diktator diyemezsiniz,hakaret edemezsiniz adami milet secmis size ne oluyor hangi hakla reisi elestirirsiniz.sandikta kimse chp ye oy vermiyorsa secilmiyorsaniz secilene kufur hakaret mi edeceksiniz putperestsiniz.adem ve havaya hakaret edenleri destekliyorsunuz,hdp yanindasiniz.bu seçimi de reis kazanmali daha şimdiden dinle ugrasan bir chp zihniyeti var istedigi kadar zam gelsin ama chp gelmesin

55
83
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

akp nin oylarını artırdılar, buda onlara gizli bir cezaaa. :)

76
51
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

sen öyle zannet:)))

yanıt3
yanıt2
Taner Kınık:

Bu kimki bunlari idam ede eksin konusturmaycan

20
55
yanıtYanıtla
Osman Altunok:

Ne güzel ozamam seçim yapalim.Ne kadar artı görelim.

35
15
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Zamlardan dolayı akp ye oy vermeyen diyordum ama,boşuna öyle düşünmüştüm,yine akp ye verecem,CHP zihniyetinde insanlık namına bişey yok,Allah kahretsin

4
8
yanıtYanıtla
Ömer Çevik:

Şimdi eyer bir ülkede kural varsa TV ler ve kursuler bazılarının pis leş agizlarindan çıkan kötü lağım ve leş kokularıyla doldu herkesin evinde ailesi ve evladı var kilictaroglu ve partisi ve tarafları yıllardır küfürlerle muhalefet lik yaliyorlar yav sizin aileniz yokmu millet sizden hosnutmu siyaseti insan gibi edeple ahlakla yapın sonra millet ahlak ve kötü yola sayenizde girer ve sorumlusu kötü söz sahipleridir. Kim olursa olsun farketmez kötü söz sahibi indir .

2
7
yanıtYanıtla
Hamza Dönmez:

Peygambere cahil diyen ve onun arkasında duranlar maymun neslidir hukuk varsa bunlar için suç duyurusunda bulunuyorum çünkü dini duygularımızla oynamislardir

5
4
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Ee artik Askeride El Ense yapamiyolar,Tek care hakaret Edip kendi karekterlerini gösteriyolar.

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title