Haberler

AK Parti şikayet dilekçesi vermişti! CHP'nin adayı Çerçioğlu'nun afişleri YSK kararıyla kaldırıldı

Güncelleme:

CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun, seçim vaatleri ve çalışmaları hakkında bilgilerin yer aldığı pankartları YSK'nın kararıyla kaldırıldı. AK Parti tarafından İlçe Seçim Kurulu'na verilen şikayet dilekçesinde "Her ne kadar herhangi bir siyasi partinin amblemine yer verilmediği tespit edilmiş ise de, söz konusu afişlerin siyasi propaganda içerdiği anlaşılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun yerel seçim çalışmaları kapsamında panolara asılan afişleri, YSK'nın kararıyla kaldırıldı.

ŞEÇİM KURULUNA ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERİLDİ

Ak Parti tarafından İlçe Seçim Kurulu'na verilen şikayet dilekçesinde; "Her ne kadar herhangi bir siyasi partinin amblemine yer verilmediği tespit edilmiş ise de, söz konusu afişlerin siyasi propaganda içerdiği anlaşılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

"YETKİLİ ARKADAŞLARLA ANLAŞMAZLIK OLDU"

Konuya ilişkin açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş şunları kaydetti; "Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) bazı siyasi partilerin itirazı neticesinde İsim ve fotoğraflı olan propaganda içerikli afişlerin sökülmesi yönünde bir kararı var. Bu karara saygımız sonsuz. Bunun dışında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin isim ve fotoğraf olmayan ve hizmetlerimizi belirttiğimiz afişlerin kaldırmasında bir sıkıntı var. Bu karar uygulanıyor. Büyükşehir 'bu kadar yol yaptı' yazılı bir pankartı asamazsın ama büyükşehir çalışıyor gibi yazılı pankartı yayımlayabilirsiniz diye değişik uygulaması var. Bu çelişkiden dolayı da yetkili arkadaşlarla bir anlaşmazlık oldu. Bununla ilgili görüştük. YSK'nin kararlarını uyguluyoruz. Maddenin bizi ilgilendiren kısımlarıyla ilgili de itirazlarımızı yapacağız."

Kaynak: ANKA / Politika

Özlem Çerçioğlu AK Parti Aydın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (8)

Son Yörük:

Aydında her bina özlem çerçioğlu fotoğrafları ile dolu bukadar masrafa gerek varmı her parti dünya kadar masraf yapıyor o parayla kendi belediyelerinin eksik yerlerini yapılabilir çok gereksiz.Ayrica Aydında insanlar su faturalarından bıktı elektrik parasından fazla geliyor.Her secim öncesi çalışmalar başlıyor yol yapma vs diğer 5 sene dinleniyor yöneticiler bu ülkedeki sahtekarlıktan bıkmışım.

130
18
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ülkenin genel sorunu bir yerde fırsatı eline geçiren her türlü israfı yapıyor halbuki oraya harcayacağın parayla sabah işe gidenlere,okuldaki öğrencilere kahvaltı ver halkın üzerinde o asılan afişten çok daha iyi intiba bırakırsın o harcanan paralarda böylece çöpe değil midelere gider

yanıt35
yanıt5
İbrahim Demirel:

Almanyada da seçimler oluyor ama öyle her yerde afişler bayraklar olmuyor. Mitingde olmuyor milletin parası daha faydalı işlerde harcanmali. Milletin parasını, babasının malı gibi kullananlara yazıklar olsun.

112
1
yanıtYanıtla
Adam Bey:

Ama Almanya Hollanda vs devletler gelişmiş. Mitingler 1940’lı yılların ve 1950’kerde demode olmuştur. Artık sosyal medya TV ve youtube canlı yayınları var neden o kadar para harcanacak her seçimde? Haklısınız. Türkiyemizde seçim gerçekten baya israf var.

yanıt20
yanıt1
Erhan Sarac:

Dolar 32 TL oldu yaprak kafalı ampulcüler

58
46
yanıtYanıtla
Yorumcu:

50 TL ye kadar yolu var beton kafa sen git heykelciklerle oyna

yanıt1
yanıt0
Osman Öner:

Denizli de AKP nın haddinden fazla her yerde binalar bile Osman Zolan

62
27
yanıtYanıtla
Mavi Balık:

kadın bide 20 yıl önceki resimlerini kullanıyor ya, didimde yaşıyoruz seçim zamanı harici aydın ve kuşadasında çerçioğlunun varlığını hissetmiyoruz turizm bölgesi diye buraya hiç önem vermiyorlar burada yaşayan insanları görmezden geliyorlar işleri güçleri dönüm dönüm tarlaları,zeytinlikleri olan hersene milyonlarla oynayan çiftçilere kıyak üstüne kıyak geçiyorlar.sarı otobüs diye ulaşım hizmetleri var didim aydın arası günde 5 seferi var millet perişan,dağ köylerine günde 10 seferi var bomboş.

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title