Haberler

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza'da ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Aksu, Havza Muhtarları Derneği toplantısına katıldı ve Havza'nın gelişimi hakkında konuştu. Ayrıca, Havza Ticaret ve Sanayi Odası, esnaf odaları ve Havza OSB'yi ziyaret etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza'da ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanlığına gelişinde Aksu'yu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ile partililer karşıladı.

Aksu, daha sonra beraberindekilerle Havza Muhtarları Derneği tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Aksu ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, "Mahallelerimize hizmetlerin ulaşması konusunda sizlere taleplerimizi doğrudan iletmek önemli bir konu." dedi.

Toplantıya, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel de katıldı.

Milletvekili Aksu, Havza'nın şifa kaynağı, kaplıcası ve organize sanayi bölgesiyle üretim ve istihdam merkezi haline gelme yönünde ilerlediğini ifade ederek, "İlçemizin daha üst noktalara taşınması için üstün gayretle çalışıyoruz ve çalışacağız. Havza OSB alan genişleme çalışmaları tamamlandığında 20 bin dekarlık alanı ile Karadeniz'in ve ülkenin en büyük OSB'lerinden biri haline gelecek. Buna bağlı olarak ilçede yaşanacak olan nüfus artışını göz önüne alarak hizmetlerimize devam ediyoruz." diye konuştu.

Aksu, konuşmaların ardından mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

Milletvekili Aksu ve beraberindekiler program kapsamında daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ilçedeki sanayici ve iş insanlarının taleplerini dinledi.

İlçedeki Madeni İşler, Kahveciler ile Bakkal ve Bayiler Esnaf Odalarını da ziyarete den Aksu ve beraberindekiler daha sonra Havza OSB'yi ziyaret ederek burada üretime başlayan ve kurulumu devam işletmelerde incelemelerde bulundular.

Aksu ve beraberindekiler program kapsamında önceki dönem Belediye Başkanı Murat İkiz'i de ziyaret etti.

Havza OSB ziyaretinin ardından tarihi Kurt Köprü'ye geçen Ersan Aksu burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bölgenin turizme kazandırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aksu, Havza programı kapsamında son olarak AK Parti Havza İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Ticaret Ve Sanayi Odası Milletvekili Ersan Aksu AK Parti Samsun Havza OSB Turizm Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title