Haberler

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar polisle tartıştı: Ajan mısın, FETÖ'cü müsün?

Güncelleme:

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü Rize mitingi öncesinde alandaki güvenlik bariyeri noktasında polislerle tartıştı. Bariyerlerin olduğu bölümden geçmesine izin vermeyen polis memurlarına tepki gösteren Ayar, "Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" diye bağırdı. O anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü Rize mitingi öncesinde bariyerlerin olduğu bölümden geçmesine izin vermeyen polisle tartışan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" tepkisinde bulundu. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

BARİYERLERDEN GEÇİŞİNE İZİN VERİLMEDİ

Rize mitinginde AK Partili yöneticilerin polisin güvenlik amaçlı oluşturduğu giriş noktalarından değil, bariyerlerin bulunduğu alandan girmesine izin vermeyince Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile polisler arasında tartışma yaşandı. Ayar'la polisler arasındaki tartışma, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

"BEN BU MİTİNGİN SAHİBİYİM, BENİ GEÇİRECEKSİN"

Yanında bulunan partililerle görevli polis memurlarının yanına giden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, bariyerlerin bulunduğu alandan yurttaşların içeri alınmasını istedi. Polis, güvenlik gerekçesiyle bu alandan kimsenin alınmadığını ifade etmesi üzerine Hikmet Ayar, polislere "Haddini bileceksin be, aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin" dedi.

"SİZ AJAN MISINIZ FETÖ MÜSÜNÜZ?"

İl başkanı Ayar'ın ısrarı üzerine polis memurları, "Bunların olmadığı yerden gitmeniz lazım atlamayın zıplamayın diye biz görevliyiz" dedi. Memurun sözlerine karşılık olarak Ayar "Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" diyerek olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cep Telefonu Hikmet Ayar AK Parti Rize Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (61)

Merdan:

Ak Partili olmak ayrıcalıktır. Allah katında bile üstündür.

512
318
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Haaaaa Varol ak partili değilsiniz cenneti unuttun

yanıt268
yanıt48
Merdan:

AKP'ye oy vermeyenlere hizmette yok, cennette yok.

yanıt300
yanıt100
sade vatandaş:

Allah katında nasıldırlar bilmem ama kupon arazilere yapılan katlarda üstün oldukları rivayet ediliyor

yanıt267
yanıt14
Yusuf Saygın:

Sen ne saçmalıyorsun. Ahireti mi, insanların oradaki durumlarını mı görüyorsun. Allah tealâ buyuruyor "zerre kadar iyilik yapan karşılığını, zerre kadar kötülük yapan da yine karşılığını, cezasını çeker". Yani, din kimsenin tekelinde değil. Ak partili olmak üstünlük değil.

yanıt117
yanıt22
Ne Demeli:

Merdan körükle körükle ateşi :))))

yanıt71
yanıt6
kerem can:

Gerizekalı görmek isteyen merdana baksın.

yanıt82
yanıt39
Harun EROĞLU:

Sen provokatörmüsün.

yanıt16
yanıt34
Servet BÖLÜK:

İsrail destekli şirketler ile ticaret yaparak o masumların kanını elinde taşımak ve kıyamete kadar bu suça ortak olmaktır. Başka açıklaması yok

yanıt0
yanıt0
Murat Vatansever:

etiket hazır zaten.

500
8
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title