Haberler

AK Parti'nin İstanbul mitingi için bazı yollar trafiğe kapatıldı

Güncelleme:

AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'ndaki "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, programlar için trafiğe kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar belirtildi.

Ak Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda bugün düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NA DEV SAHNE KURULDU

Miting için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne dev bir sahne kuruldu. Vatandaşların 15 noktadan giriş yapabileceği alanda 13 bin personel görev alıyor. Saat 14.30'da başlayacak olan miting için girişler de başladı.

İSTANBUL VALİLİĞİ KAPANAN YOLLARI DUYURDU

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada trafiğe kapanan yollar ve alternatif güzergahlar hakkında şu bilgiler paylaşıldı:

"Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti İstanbul Fuar Merkezi / Dünya Ticaret Merkezi ayrımı trafiğe kapatıldı.

Atatürk B Havalimanı B kapısı önü varyant üstü iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Atatürk Havalimanı yolu Ahtapot kavşak alt geçidi VİP ayrımları / C kapısı ayrımlarından itibaren THY Kargo Terminali arası iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Atatürk Havalimanı B kapısı giriş çıkışları trafiğe kapatıldı.

Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ile Metro istasyon sokağı kavşağından Yeni Havalimanı Caddesine bağlanan tali yol iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri trafiğe kapatıldı.

Alternatif güzergahlar Yeni Havalimanı Caddesi" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Atatürk Havalimanı İstanbul AK Parti Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (6)

Beşiktaşlı Genç:

EKREM İMAMOĞLU TAM YOL İLERİ! SANDIKLARI PATLATACAĞIZ!

63
15
yanıtYanıtla
Lütfi Erdonmez:

İsraf israf israf halkın parasıyla halkı neden perişan ediyorsunuz aklım almıyor

62
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

buraya toplanan kalabalık kimin parasıyla geliyor bu kadar devasa miting paraları kimlerin parasıyla yapılıyor eğer orda benim rızam olmadan harcanan bir kuruş bile param varsa helal etmiyorum

55
1
yanıtYanıtla
NECDET USTA:

Hep merak ettiğim bir şey var. Partilerin mitinglerini takip eden veya mitinglere katılanlar arasında mitingden sonra oy tercihini değiştirenler oluyor mu Acaba?

43
1
yanıtYanıtla
Yaşar Aksoy:

Ülkenin büyüklüğü emekli maaşı ile ölçülür

15
1
yanıtYanıtla
Samet Ates:

tavuk doner ayran da yiyemiyecek gelenler, çok acı bir durum

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title