Haberler

AK Parti'nin kalesi Üsküdar CHP'ye geçti! Sinem Dedetaş 23 bin oy fark atmayı başardı

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul Üsküdar'da CHP'nin adayı Sinem Dedetaş, 10 yıldır başkanlık görevini yapan Hilmi Türkmen'e 23 bin oy fark atarak koltuğa oturdu.

Türkiye yerel yönetimlerde, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtar adaylarını belirlemek için sandık başına gitti.

CHP'NİN NE YAPACAĞI MERAK KONUSUYDU

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin kazandığı, geçtiğimiz yılki cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde CHP'nin kazandığı Üsküdar'da, CHP'nin ne yapacağı merak konusu olmuştu.

DEDETAŞ YÜZDE 49.91

31 Mart'ın resmi olmayan sonuçlarına göre Üsküdar'da seçimi yüzde 49.91 ile CHP'nin adayı Sinem Dedataş kazanırken, 10 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Hilmi Türkmen'e 23 bin oy fark atmayı başardı.

"AÇIK ARA ALDIK"

Resmi olmayan sonuçlara göre sandıktan farkla birinci çıkarak Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş, ilk açıklamasında şu an oyların yüzde 90'ının sayıldığını belirterek "Şu an sonuç değişecek gibi değil. Açık ara aldık. Kazandık" demişti.

AK Parti'nin kalesi Üsküdar CHP'ye geçti! Sinem Dedetaş 23 bin oy fark atmayı başardı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Hilmi Türkmen Sinem Dedetaş Sinem Dedetaş İstanbul AK Parti Üsküdar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

İbrahim Coşkun:

Artık Üsküdar da bitti desene tarihi eserleri yıkıp heykel yaparlar

205
764
yanıtYanıtla
osman turkyilmaz:

çalıp çırpmaz en azından

yanıt454
yanıt155
ayten sağdıç:

en azından sahilde kacak yapı olup fosur fosur nargile kokusu duymıcaz. :D

yanıt339
yanıt63
Domates Salçası:

ayten sağdıç, sahillerde kafa çeken aydınlar mı olacak?

yanıt118
yanıt203
ercan gurbhetchi:

ayten sağdış beşiktaştaki gibi kaçak restaurantlar çökerse orada da:)) fosur fosur içki kokusu olacak:)

yanıt77
yanıt79
Halo Dayı:

Hem dini imanı dilinize doladınız hemde heykeli. anca laf ürettiniz.

yanıt108
yanıt31
ayten sağdıç:

ercan sahilin dibinde devletin malına kaçak yapı dikemessin! dediğim yer suan daha güzel halka acık millet ailesiyle gezebiliyor. cok sağolsun kaçak yapıları yıkıyor ekrem imamoğlu. kaçak yapı yapıp devletin arazisine cöken içki veya nargile yerleri kapatılmalıdır nokta . kaçak değilse klabilir

yanıt44
yanıt7
ayten sağdıç:

domates salçası kafayı tek aydınlarmı cekiyor neden o zaman en cok alkol satısı konya gibi yerlerde oluyor :D he pardon gizli cekmesi lazm sizin gibi

yanıt44
yanıt18
Ugur Karamanli:

Işte mentaliteniz böyle. Devam edin bu kafa ile daha çok ilerlersiniz. Halkın çoğunluğu kararını verdi buna saygı göster.

yanıt39
yanıt8
halit kaktüs:

Hilmi TÜRKMEN tam 50.000 konut dönüştürdü. İBB'nin yapamadığını yaptı. Çocuklar için eğlence yeri kurdu ve bir çok proje. Hak edenlerin büyük haksızlığa uğradığı bir seçim oldu. Hayırlısı olsun.

188
306
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title