Haberler

AK Parti'nin Eskişehir adayı Hatipoğlu, Dilber şarkısı eşliğinde dans etti

Güncelleme:

AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, İnci Taneleri dizisiyle ünlenen Dilber şarkısı eşliğinde dans etti.

Ak Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, başrolünü Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün üstlendiği İnci Taneleri dizisiyle ünlenen Dilber şarkısı eşliğinde dans etti. Hatipoğlu'nun o anları saniye saniye kameraya yansıdı.

O ANLAR KAMERADA

Hatipoğlu, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve oynadığı İnci Taneleri dizisinin Dilber karakteriyle özdeşleşen şarkısında dans etti. Partililerin kaydettiği bu görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

DİLBER ŞARKISI

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı ve senaryosunu yazdığı İnci Taneleri dizisinde, pavyonda dans eden bir kadını canlandıran Hazar Ergüçlü'nün, "Dilber senin evin yok mu?" isimli şarkıda performans göstermesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İnci Taneleri Eskişehir AK Parti Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

Snn Aksu:

Oy uğruna siyasilerin atmayacağı takla yok

42
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Taklacı Güvercin apartmanı yönetemez.

23
4
yanıtYanıtla
Mahmut DEĞERLİ:

Oyu ver yeterki burnuna halkada takar , dilber e de dans eder , namaz da kılar , ezan da okur . Sen yeterki ver , sonra sana da yapacağını yapar .

18
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title