Haberler

AK Parti Niğde'de Temayül Yoklaması Yaptı

AK Parti Niğde Teşkilatı, Niğde Belediye Başkan Aday Adayları için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Niğde Teşkilatı, Niğde Belediye Başkan Aday Adayları için temayül yoklaması yaptı. İnternet üzerinden yapılan temayül yoklamasının yapıldığını belirten AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, yoklamanın direk Ak Parti Genel Merkezine aktarıldığını söyledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özsavlı koordinesinde gerçekleşen temayül yoklamasında Niğde Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan 17 kişi oylandı.

Aday adaylar salona alınmazken, delegeler haricinde hiç kimse salona alınmadı. Başkan Aday adaylarına 600'ün üzerinde delege oy kullanacak.

Temayül yoklaması öncesinde basın mensuplarına bir açıklama yapan Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Ak Partide temayül yoklamaları tasarruf için elektronik sisteme geçildiğini söyledi.

Akdoğan, açıklamasında şunları söyledi; Daha önceleri temayüllerde çeşitli spekülasyonlar oluyordu. Ama şimdi öyle değil, delegeler tamamen elektronik ortamda oylarını kullanacaklar ve aynı anda genel merkez tarafından görülecek. Bu sistemle kullanılan tüm oyları Sayın Cumhurbaşkanımız anında görebilecek şekilde ayarlandı" dedi.

609 Delege Oy kullanıyor

Akdoğan konuşmasının devamında Niğde Belediye Başkanlığı için 17 aday adayının temayül yoklamasında değerlendirildiğini belirterek, "İlçelerimizde 16 aday adayı ve beldelerimizde 76 aday adayı başvuruda bulundu. 609 delegemiz bugün kanaatleri yönünde oy kullanacaklar ve mevcut belediye başkanımız için ayrıca sorulmuş sorulara da bu sistem üzerinden yanıt verecekler. Yerel seçimler önemli ve Ak Parti olarak bu seçimlere önem veriyor belediyecilik Ak Parti'nin işidir diyoruz. Hizmet ve Sosyal Belediyeciliğin ardından şimdi de Gönül Belediyeciliği diyoruz. İnsan odaklı siyaset yapıyor Ak Parti, bu insan odaklı siyasetin temeli de gönül almaktan geçiyor. Makam ve mevki için Ak Parti siyaset yapmıyor, vatandaşımıza hizmet etmek için gönül almak için siyaset yapıyor" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Ankara Niğde Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title