Haberler

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever'den Halka ve Hakka Tavır Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, daima Hak'tan yana, halktan yana ve haklıdan yana tavır alacaklarını söyledi. Sever, siyaseti zenginleşme veya rant aracı olarak görmediklerini vurgulayarak, dürüst ve mertçe siyaset yapacaklarını belirtti.

AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, daima Hak'tan yana, halktan yana ve haklıdan yana tavır alacaklarını söyledi.

Sever, yaptığı yazılı açıklamada, 'amasız, fakatsız, ayrısız, gayrısız' hep birlikte el ele ve omuz omuza çalışacaklarını vurguladı. Hiçbir zaman siyaseti zenginleşme veya rant aracı olarak görmediklerini kaydeden Sever, "İftira veya pusu siyaseti yapmadık yapmayacağız. Hiçbir zaman yalan ve aldatma üzerine siyaset yapmadık yapmayacağız. Bugüne kadar hep mertçe, dürüstçe siyaset yaptık ve böyle yapmaya devam edeceğiz. Daima Hak'tan yana, halktan yana ve haklıdan yana tavır alacağız. Kimsesizlerin kimi, dertlerin dermanı, sorunların çözüm odağı olacağız. Amasız, fakatsız, ayrısız, gayrısız, hep birlikte el ele ve omuz omuza çalışacağız. Hizmet etmeye, hizmetkar olmaya talibiz. Milletimizden aldığımız ilhamla, güçle yine milletimize hizmet vermek için çalışacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Sever AK Parti Siyaset Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title