Haberler

AK Parti Mkyk Üyesi Ali Aydınlıoğlu, Muharrem İnceyi İstifaya Davet Etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin sözlerine ilişkin, "’Eğer yüzde 49 alırsa istifa edeceğim’ diyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin sözlerine ilişkin, "'Eğer yüzde 49 alırsa istifa edeceğim' diyor. Hadi et erkeksen bakalım. Gururlu bir adamsan et istifa. Hiç kıvırma" dedi.

Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Mahmut Poyrazlı ve Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı önünde yaptıkları konuşmalarda, AK Parti'ye oy veren tüm seçmenlere teşekkür ettiler.

Aydınlıoğlu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin, 2014 yılında katıldığı bir televizyon programında "AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Gider tavuk beslerim" dediğini hatırlattı.

"Dün CHP'nin Yalova Milletvekili çıkmış, Muharrem İnce böyle kurula kurula diyor ki 'Eğer yüzde 49 alırsa istifa edeceğim' diyor. Hadi et erkeksen bakalım. Onurlu bir adamsan et istifa. Hiç kıvırma. Tavuk bakarım. Köpek bakarım. Gider köye çekilirim dedi. Bak Muharrem İnce sana buradan hatırlatıyorum. Hani ağzını doldura doldura, kurula kurula, gayet gururlu bir şekilde AK Partiye saldırıyorsun ya yıllardan beri. Bak bu millet televizyonlarda izliyor. Dün belki 20 defa televizyonlar art arda bunu gösterdi. Ne zaman açtıysam. 'Eğer 49 alırsa istifa ederim' diyor. İstifa edeceksin o zaman kardeşim. İstifa et. Sen AK Parti üzerinden algı operasyonuyla siyaset yapmak istiyorsan bunun cezasını çekeceksin. Bak bu millet sana da bir ders verdi. Televizyonlara çıkıp da bu milletin yüzüne bakmaya yüzün varsa eğer istifa et ama yüzün yoksa ben bir şey diyemiyorum. Sizin de ne kadar yalancı siyaset yaptığınızı bu güzel millet bir kez daha görsün. Seni istifaya davet ediyorum."dedi.

Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü daha sonra vatandaşlar ve partililer ile sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Aydınlıoğlu Muharrem İnce Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Umut Yılmaz kimdir? Halk Tv konuğu Umut Yılmaz kaç yaşında, nereli? Umut Yılmaz biyografisi! Dengeler 4. bölüm İZLE! Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm Full HD İZLE! Volkan Demirel neden istifa etti? Volkan Demirel'in Hatayspor'dan istifa etme sebebi ne? RESİMLİ CUMA MESAJLARI 3 MAYIS: En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? Hadisli ve en güzel Cuma mesajları! Volkan Demirel istifa mı etti? Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa mı etti, ne oldu? Giresun Belediyesi hangi parti? Giresun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Dengeler 4. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Bedelli askerliğe zam mı geliyor? Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 3 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! TEFE-TÜFE ORANI NİSAN 2024 | TÜİK Nisan ayı enflasyon oranı arttı mı? TEFE-TÜFE oranı belli oldu mu? Ülkü Hilal Çiftçi kimdir? Ülkü Hilal Çiftçi kaç yaşında, nereli? İnci Taneleri Ayça kimdir? CUMA HUTBESİ 3 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! Turkiye İsrail ile ticaretini durdurdu mu? Türkiye, İsrail ile olan ticareti neden durdurdu? 3 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 3 Mayıs Cuma İstanbul cuma namaz saati!
500

Yorumlar (1)

ŞÜKRÜ:

sizin bakanlarınız millet velikleriniz belediye başkanlarınız o kadar rüşvet ve yolsuzluğa karıştı hanginiz istifa ettiniz ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title