Haberler

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı, ıstakoz paylaşımı için özür diledi: Yol kazası oldu

Güncelleme:

Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medyada paylaşmasıyla tepki çeken ve parti içerisindeki isimler tarafından istifaya davet edilen AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, yaşanan olay için özür diledi. Bursalı, 'Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim.' ifadelerini kullandı.

Bayram tatilini ailesiyle Monaco'da geçirmeyi tercih eden AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, lüks bir restoranda yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşınca AK Parti dahil olmak üzere pek çok kesimden tepki gördü ve istifaya çağırıldı. Bursalı, yaptığı ilk açıklamada üzgün olduğunu belirterek konuyu dile getirenlerin gündemi değiştirmeye çalıştığını ifade etmişti. Bursalı, son yaptığı açıklamada, yaşananları 'yol kazası' olarak nitelendirdi ve özür diledi.

BURSALI, TEPKİLER ÜZERİNE BİR AÇIKLAMA DAHA YAPTI

Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, kamuoyundan ve AK Parti içerisinden büyük tepki gördü. Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, olayın büyütülme nedenini Antalya'daki teleferik faciasının unutturulma çabasına bağlamıştı. Ancak bu açıklama yeterli olmadı ve tepkiler hız kesmeden gelmeye devam etti.

"YOL KAZASI OLDU, KAMU KAYNAĞI KULLANMADIM"

Bursalı, ıstakoz paylaşımına ilişkin olarak Sinan Burhan'a konuşarak bu meseleden dolayı üzgün olduğunu ifade etti ve "Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim." dedi.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Şebnem Bursalı Milletvekili Sosyal Medya AK Parti Monako İzmir Sosyal Medya 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (10)

Fatihaziz:

insanların ne yediğini ne içtiğini bırakın artık. ne gündemi ne bizi nede kendinizi boş işlerle meşgul etmeyin .

17
78
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Tmm

yanıt30
yanıt2
Mehmet Anıl Mete:

Emredersin!

yanıt26
yanıt1
murat:

Tamam illgilinecek arkadaşlar

yanıt1
yanıt0
Barış Akyıldız:

Tmm efendim ,notu aldık

yanıt0
yanıt0
Camal Okko:

4 tl ye yarım ekmek aldım bakkaldan arasına 1 adet kuru soğan 1 adet aldığım domatesi ve 100 gr beyaz peynir koydum.ne yedim ama resminide çektim daha doyurucu olsun diye kimseyle paylaşmadım resmi canı çekmesin diye allaha şükür doydum

53
5
yanıtYanıtla
Murat Erdoğan:

Memleketi bitme noktasına getirdiniz. Döke saça yediniz memleketi.

29
3
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Konuyu çarpıtarak garip izahlar yerine baştan bu tavrı göstermesi gerekirdi. İnsanlarımızın da bu ülkede çok farklı yaşamlar olduğunu oy verdikleri insanların kendileri gibi olmadığını artık anlamaları gerekiyor.

25
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

manda kaymaklı anzer balı ıstakozu kıskanıyor olmalı

22
1
yanıtYanıtla
Qwerty:

Buda yiyecek bulamamışda gidip istakoz mu yemiş? şimdi birşey diyeceğimya... neyse...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title