Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Er Kastamonulular Derneği'ni Ziyaret Etti

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Er, Kumkapı’da bulunan Kastamonulular Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Er, Kumkapı'da bulunan Kastamonulular Derneği'ni ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Er, "Milliyetçiyim diyen partilere hodri meydan. Siz lafta biz icraatta milliyetçiyiz" dedi.

Kumkapı'da bulunan Kastamonulular Derneği İstanbul Şubesi'ne bugün akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Er'in yanı sıra AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve çok sayıda Kastamonulu katıldı. Ziyarette konuşma yapan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Mehmet Er, milliyetçiliğin lafla olmadığını söyleyerek, "Bizim 13 yıllık iktidarımızda yapılan yollara, hastanelere, devlet dairelerine baktığınız zaman milliyetçiliği kimin daha çok yaptığını göreceksiniz. 81 ile eşit hizmet götürdük. Milliyetçiyim diyen partilere hodri meydan diyoruz. Siz lafta milliyetçisiniz, biz icraatta milliyetçiyiz. Bu vatanı ve bayrağı çok seviyoruz. Dün kuru laflarla sağ-sol gençlerimizi yediler öldürdüler. Bizim milliyetçilikten anladığımız bu. Eğer milli geliri 3 bin dolardan 10 bin dolara çıkarıyorsunuz en büyük milliyetçilik bu, yol yapıyorsanız milliyetçilik bu" dedi.

AK Parti'li Mehmet Er, diğer siyasi vaatlerini konuşmaya değmeyeceğini söyleyerek, "Diğerleri yıllardır konuşur, AK Parti icraat yapar. Biz sevdalıyız. Halkımızı seviyoruz. Öyle bir seviyoruz ki denizin altını deler Marmaray'ı yaparız. Biz milleti seviyoruz. Birileri köprü yapamazsın, Marmaray yapamazsın dedi, kim dedi? Uluslararası güçler ve onların taşeron partileri. İstemiyorlar hizmeti. Biz millete aşığız. İsteseniz de yapacağız hizmeti istemeseniz de" diye konuştu.

Birilerinin bu hizmetlerden rahatsız olduğunu da söyleyen Er, "Birileri diyor ki AK Parti gitsin. Kim diyor? Amerika diyor, kim diyor? İsrail diyor. Hele hele Almanya 3. havalimanını nasıl yaparsın diye kuduruyor. İstediğiniz kadar kudurabildiğiniz kadar kudurun. İstiyorsanız patlayın istiyorsanız çatlayın. Bu halk bize oy verecek. Bu vatanı seviyoruz. Bu hizmetleri yapıyoruz" dedi.

Daha sonra Kumkapı esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Er'in yanına yaklaşan Cezayirli bir turist, Türkçe "Bol şanslar" diyerek başarılar diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Er İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title