Haberler

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi

Güncelleme:

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ve teşkilat mensuplarından oluşan heyetle Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak toplantılar gerçekleştirdi. Kılıç, teşkilatların çalışmalarını takdirle karşıladığını ve memleketin refahı için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Ayrıca İsrail'in Filistin'e yaptığı zulmü kınadıklarını ifade etti.

Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ve teşkilat mensuplarından oluşan heyetle Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak toplantılar gerçekleştirdi.

Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçelerine gerçekleştirdikleri ziyaretleri değerlendiren Kılıç, teşkilatlarının çalışmalarını büyük bir takdirle karşıladığını, sıkıntıları ne olursa olsun yanlarında olduklarını söyledi.

Kılıç, "İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla istişare içerisinde hareket ederek toplumun yararına olan işte yer almaya çalışarak memleketimizin refahı için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

İsrail'in Filistin'e yaptığı zulmü kınadığını aktaran Kılıç, Filistinlilerin yanında olduklarını belirtti.

Alma da teşkilatların varlığı, birliği ve dik duruşlarının kendilerini daima umutlandırdığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Gerçekleştirdiğimiz her çalışmada teşkilatlarımızın çabası takdire şayandır. Ana kademelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle teşkilatlarımızla bir bütünün tek parçası olarak hareket ederek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Belediye başkanlarımızla ve kaymakamlarımızla sürekli istişare halinde olup memleketimizin sorunlarını el birliği ile çözüme kavuşturuyoruz. Bu manada Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçelerimizin kalkınması ile ilgili atmamız gereken her adımı atmaya hazırız."

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Faruk Kılıç AK Parti Filistin Yeşilli Mardin İsrail Ömerli Savur Savur Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title